0880040900

iPhone 5c laadconnector

Meld je reparatie aan

De is erg kenmerkend voor dit type iPhone. De backcover zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, op die manier kunt u met een iPhone een echte statement maken. Het is dan ook belangrijk dat de iPhone goed functioneert, echter naar verloop van tijd kan een telefoon gebreken vertonen. Dit kan door een val, een stoot of simpelweg door het gebruik. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week klaar om snel en vakkundig iPhone reparaties uit te voeren. Op die manier kan uw defect worden opgelost. Een vervelend is een defecte laadconnector. Op die manier kunt u geen verbinding meer maken met iTunes of nog vervelender: uw telefoon opladen! Dat laatste is echter noodzakelijk, een iPhone werkt namelijk niet met een lege batterij. Kies daarom voor Fixers, hier kunt u uw .

Opladen en verbinding maken

Een iPhone moet opgeladen zijn wilt u er gebruik van maken. Wanneer de batterij leeg is krijgt u hoogstwaarschijnlijk uw iPhone niet aan. Een defecte iPhone 5c laadconnector is dan ook erg vervelend. Een kan dit probleem oplossen. Met een nieuwe laadconnector kunt u uw iPhone weer opladen. Met een volle kan uw iPhone er weer een dag tegen aan. Daarnaast kunt u weer verbinding maken met iTunes. Een reparatie bij Fixers wordt uitsluitend uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Voor een bent u dus bij Fixers aan het juiste adres.

Kosten iPhone 5c laadconnector reparatie

Het vervangen van een iPhone 5c laadconnector kost € 49,-. De montagekosten en BTW-kosten zijn bij de prijs inbegrepen, het gaat bij Fixers dan ook altijd om all-in prijzen. Deze prijzen zijn bij Fixers vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Bij een iPhone 5c laadconnector reparatie wordt mogelijk gemaakt dat u uw iPhone weer op kunt laden en weer verbinding kan maken met iTunes. Maar aan dit onderdeel zit nog een functie, namelijk de hoofdtelefoon aansluiting. Dit onderdeel maakt het mogelijk dat u muziek kan afspelen via speakers of hoofdtelefoon. Wanneer de hoofdtelefoon aansluiting niet meer naar behoren werkt is dit probleem ook opgelost met een iPhone 5c laadconnector reparatie.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores