0880040900

iPhone 5c mute knop

Meld je reparatie aan

De iPhone 5c is erg bekend geworden vanwege de optie om te kiezen uit een opvallende kleur voor de backcover. Hierdoor valt u als iPhone gebruiker erg op. Wat ook opvalt is dat een smartphone geluid maakt bij verschillende meldingen. Dit is erg handig wanneer u op een WhatsApp bericht wacht of een telefoontje verwacht. Het is ook fijn wanneer u het geluid uit kunt zetten omdat u naar de bioscoop gaat, u in college zit, op het werk of een andere plek waar geluid niet gewaardeerd wordt. Wanneer dit niet werkt kunt u er voor kiezen om uw door een reparatiespecialist, die lost graag het probleem met de iPhone 5c mute knop op.

Meld hier je reparatie aan

Stille stand

Uw smartphone in stille stand zetten is handig wanneer u in stilte ruimtes zit. Bij de iPhone zit hier een knop die u eenvoudig kunt schuiven. Door gebruik kan het zijn dat deze knop slijt, het gaat dan voornamelijk over de flex-kabel achter de iPhone 5c mute knop. Dit is op te lossen met een . Bij elke reparatie wordt er gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te verzekeren krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 5c mute knop reparatie

Het repareren van een iPhone 5c mute knop kost € 59,-. De montagekosten en BTW zijn inbegrepen, zo gaat het om een all-in prijs bij deze . Bij het vervangen van de mute-knop worden eveneens andere functies vervangen. Aan het te vervangen onderdeel zitten namelijk verschillende functies vast. Zo wordt eveneens de aan/uit knop en de volumeknop flex-kabels vervangen. Deze onderdelen bevinden zich onder de fysieke knop. Wanneer meerdere knoppen niet meer goed werken is dit defect wellicht eveneens geholpen met een mute-knop reparatie.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap