0880040900

iPhone 5c mute knop

Meld je reparatie aan

De iPhone 5c is erg bekend geworden vanwege de optie om te kiezen uit een opvallende kleur voor de backcover. Hierdoor valt u als iPhone gebruiker erg op. Wat ook opvalt is dat een smartphone geluid maakt bij verschillende meldingen. Dit is erg handig wanneer u op een WhatsApp bericht wacht of een telefoontje verwacht. Het is ook fijn wanneer u het geluid uit kunt zetten omdat u naar de bioscoop gaat, u in college zit, op het werk of een andere plek waar geluid niet gewaardeerd wordt. Wanneer dit niet werkt kunt u er voor kiezen om uw door een reparatiespecialist, die lost graag het probleem met de iPhone 5c mute knop op.

Meld hier je reparatie aan

Stille stand

Uw smartphone in stille stand zetten is handig wanneer u in stilte ruimtes zit. Bij de iPhone zit hier een knop die u eenvoudig kunt schuiven. Door gebruik kan het zijn dat deze knop slijt, het gaat dan voornamelijk over de flex-kabel achter de iPhone 5c mute knop. Dit is op te lossen met een . Bij elke reparatie wordt er gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te verzekeren krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 5c mute knop reparatie

Het repareren van een iPhone 5c mute knop kost € 59,-. De montagekosten en BTW zijn inbegrepen, zo gaat het om een all-in prijs bij deze . Bij het vervangen van de mute-knop worden eveneens andere functies vervangen. Aan het te vervangen onderdeel zitten namelijk verschillende functies vast. Zo wordt eveneens de aan/uit knop en de volumeknop flex-kabels vervangen. Deze onderdelen bevinden zich onder de fysieke knop. Wanneer meerdere knoppen niet meer goed werken is dit defect wellicht eveneens geholpen met een mute-knop reparatie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap