0880040900

iPhone 5c mute knop

Meld je reparatie aan

De iPhone 5c is erg bekend geworden vanwege de optie om te kiezen uit een opvallende kleur voor de backcover. Hierdoor valt u als iPhone gebruiker erg op. Wat ook opvalt is dat een smartphone geluid maakt bij verschillende meldingen. Dit is erg handig wanneer u op een WhatsApp bericht wacht of een telefoontje verwacht. Het is ook fijn wanneer u het geluid uit kunt zetten omdat u naar de bioscoop gaat, u in college zit, op het werk of een andere plek waar geluid niet gewaardeerd wordt. Wanneer dit niet werkt kunt u er voor kiezen om uw door een reparatiespecialist, die lost graag het probleem met de iPhone 5c mute knop op.

Stille stand

Uw smartphone in stille stand zetten is handig wanneer u in stilte ruimtes zit. Bij de iPhone zit hier een knop die u eenvoudig kunt schuiven. Door gebruik kan het zijn dat deze knop slijt, het gaat dan voornamelijk over de flex-kabel achter de iPhone 5c mute knop. Dit is op te lossen met een . Bij elke reparatie wordt er gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te verzekeren krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 5c mute knop reparatie

Het repareren van een iPhone 5c mute knop kost € 59,-. De montagekosten en BTW zijn inbegrepen, zo gaat het om een all-in prijs bij deze . Bij het vervangen van de mute-knop worden eveneens andere functies vervangen. Aan het te vervangen onderdeel zitten namelijk verschillende functies vast. Zo wordt eveneens de aan/uit knop en de volumeknop flex-kabels vervangen. Deze onderdelen bevinden zich onder de fysieke knop. Wanneer meerdere knoppen niet meer goed werken is dit defect wellicht eveneens geholpen met een mute-knop reparatie.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores