0880040900

iPhone 5c scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende iPhone reparaties. Een ongeluk zit dan ook in een kleine hoek, u heeft vast wel uw telefoon laten vallen of laten stoten. Wanneer er niks aan de hand is heeft u geluk. Er zit een hoop techniek in een iPhone 5c wat defecten kan vertonen na een val. Wanneer dit het geval is kan het zijn dat u een nodig heeft. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week klaar voor een snelle en vakkundige reparatie. Elke reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op elke reparatie. Na een iPhone 5c scherm reparatie is uw telefoon weer zo goed als nieuw! Fixers lost graag uw smartphone probleem op: ‘We simply make people happy’ – Fixers.

Meest voorkomende iPhone 5c reparatie

De meest voorkomende reparatie is een iPhone scherm reparatie. Wat blijkt is dat 20% van alle smartphone gebruikers binnen drie weken na aankoop al tegen een kapot scherm kijken. Velen blijven tegen een kapot scherm kijken omdat ze denken dat een reparatie lang duurt. Bij Fixers is dit niet het geval met de klaar-terwijl-u-wacht service. Zo is een iPhone 5c scherm reparatie in vrijwel alle gevallen binnen 30 minuten uitgevoerd. Uw door een reparatiespecialist? Kies Fixers. Wij kunnen uw , en dat met 3 maanden garantie. Heeft u naast een scherm reparatie last van een ander defect? Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade).

Kosten iPhone 5c scherm reparatie

De kosten van een iPhone 5c scherm reparatie zijn € 109,- (origineel) of € 89,- (Klasse A). Deze wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, en voor een all-in prijs! Dit houdt in dat in de prijs van de iPhone 5c scherm reparatie de BTW en montagekosten zijn inbegrepen. Bij Fixers zijn de prijzen vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zijn, neem dan contact met ons op. De monteurs helpen u graag verder.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores