0880040900

iPhone 5c trilfunctie

Meld je reparatie aan

De iPhone 5 trilfunctie is een veel gebruikte iPhone functionaliteit, gewoon omdat het ontzettend handig is. U kunt het volume van uw iPhone 5 uitzetten en toch geattendeerd worden wanneer er een bericht binnenkomt of een telefoongesprek ontvangen zonder dat uw iPhone 5 ringtone andere mensen stoort. Door een ongelukkige val van uw iPhone 5, of door een onverklaarbare reden, kan het gebeuren dat de trilfunctie van uw iPhone 5 niet meer werkt. Zeer lastig, maar gelukkig kunnen de monteurs van Fixers uw iPhone 5 trilfunctie weer snel en vakkundig maken. Zes dagen per week kunt u terecht in een of u kiest uit één van de andere Fixers services.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5 trilfunctie reparatie

Zonder geluid meldingen binnen krijgen of geattendeerd worden op een belangrijk telefoontje is in veel denkbare situaties ideaal; in een restaurant of bioscoop, tijdens een presentatie, ‘s nachts, enzovoort. Dus wanneer deze iPhone functionaliteit niet werkt, dan wilt u dit snel verholpen hebben. Bij een iPhone 5 trilfunctie reparatie vervangt een vakkundige Fixers monteur de trilmotor. Dit is een onderdeel dat er voor zorgt dat heel uw iPhone 5 trilt wanneer het een signalering moet afgeven. Uiteraard controleert onze monteur ook of uw geen andere heeft. Dit is volledig kosteloos (m.u.v. waterschade) en zorgt ervoor dat uw iPhone 5 weer als nieuw werkt. Uiteraard worden eventuele extra kosten vooraf gemeld en ligt de keuze volledig bij u wat u wel of niet laat repareren.

Kosten iPhone 5 trilfunctie reparatie

De kosten van een iPhone 5 trilfunctie reparatie bedragen € 49,-. Dit is een all-in prijs, dus inclusief BTW, montagekosten, gratis iPhone functionaliteiten onderzoek en 3 maanden garantie. Neem dus vandaag nog met ons op, dan kunt uw en weer volop gebruik maken van de iPhone 5 trilfunctie

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap