0880040900

iPhone 5c volumeknop

Meld je reparatie aan

U kent het vast wel, komt uw favoriete liedje op dan wilt u natuurlijk het geluid wel harder zetten. Dit gaat alleen niet als de iPhone 5c volumeknop defect is. Dit kan voor verschillende ongemakken zorgen. Daarnaast kunt u het beltoon volume van uw telefoon niet snel veranderen. Een kan dit probleem oplossen. Hier wordt het benodigde onderdeel vervangen zodat de functie van de volumeknoppen weer terug is. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om uw telefoon lang kwijt te zijn, daarom bieden wij de klaar-terwijl-u-wacht service en de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen.

Meld hier je reparatie aan

Volume iPhone 5c regelen

Wanneer de volumeknop defect is kunt u lastig het volume regelen. Uw door een reparatiespecialist? Dat kan bij Fixers. Bij ons werken er uitsluitend ervaren monteurs. Dankzij deze ervaring kunnen zij vrijwel elk oplossen. De volumeknoppen van een iPhone 5c bevinden zich aan de buitenkant op de rand. Doordat uw telefoon in uw broekzak zit kan het zijn dat de knoppen onbewust regelmatig worden bediend. Het vele malen gebruiken van knoppen zorgen voor slijtage. Mocht uw iPhone 5c last hebben van een ander defect maar u heeft geen idee wat het precies is, Fixers onderzoekt kosteloos uw iPhone 5c (m.u.v. vochtschade). Na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport met hierin de schades. Pas na akkoord van de reparatiekosten voeren onze monteurs de uit.

Kosten iPhone 5c volumeknop reparatie

De kosten van een iPhone 5c volumeknop reparatie zijn € 59,-. De montagekosten en BTW zijn in deze prijs inbegrepen. Het is een all-in prijs! Daarnaast krijgt u bij Fixers standaard op elke reparatie 3 maanden garantie. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Na reparatie is uw telefoon vrijwel zo goed als nieuw. Bij een volumeknop reparatie wordt de flexkabel achter de knop vervangen. Aan deze kabel zitten meerdere functies, namelijk de aan/uit knop en de mute-knop. Wanneer de volumeknop en de aan/uit knop niet meer werkt is het met een reparatie opgelost.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap