0880040900

iPhone 5s aan/uit knop

Meld je reparatie aan

De aan/uit knop is een knop die elke dag wordt gebruikt. Wanneer u een bericht wilt sturen, iemand wilt opbellen, een foto wilt maken of een ander applicatie op uw telefoon wilt gebruiken is het handig eerst uw telefoon aan te zetten. Wanneer de iPhone 5s aan/uit knop defect is wordt u dit moeilijker gemaakt. Gelukkig is er Fixers, een reparatiespecialist die graag uw oplost. Mocht u meer problemen hebben maar heeft u geen idee waar het aan ligt, laat het door onze reparatiespecialisten onderzoeken. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. waterschade), na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport.

Meld hier je reparatie aan

Functies iPhone 5s aan/uit knop

Het is erg vervelend wanneer de aan/uit knop niet meer werkt. U kunt uw telefoon aanzetten door om de home-button te klikken, maar omdat u de home-button nu steeds vaker gebruikt bestaat de kans dat dit onderdeel sneller voor een aangemeld moet worden. Wij raden dan ook aan om tijdig uw iPhone 5s aan/uit knop tijdig te vervangen. Wanneer de iPhone 5s aan/uit knop defect is kunt u geen ‘screenshots’ meer maken, erg vervelend wanneer u een foto wilt vastleggen van een website, een gesprek wilt delen of iets anders op uw beeldschermpje wilt vastleggen. Los dit op met een bij Fixers. Mocht er meer defect zijn terwijl u niet precies weet wat, Fixers onderzoekt kosteloos naar het defect (m.u.v. waterschade).

Kosten iPhone 5s aan/uit knop

De kosten van een iPhone 5s aan/uit knop reparatie is € 59,-, het gaat hier om een all-in prijs. Dit houdt in dat in de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Uw door ervaren monteurs? Kies dan voor Fixers, de reparateurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te verzekeren krijgt u van ons 3 maanden garantie. Bij een iPhone 5s aan/uit knop reparatie worden meerdere functies vervangen, namelijk de mute-knop en volumeknop. Deze functies zitten aan een onderdeel en worden dus bij de reparatie vervangen, erg handig wanneer een andere knop ook niet meer werkte.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap