0880040900

iPhone 5s achterkant

Meld je reparatie aan

De achterkant van uw smartphone flink beschadigd door een val of een stoot? Zijn de knoppen er af gevallen, heeft u een flinke deuk in uw achterkant of is de hoek van uw iPhone 5s geen hoek meer? Fixers lost het probleem graag op. De achterkant van een iPhone 5s heeft een strak design en is erg kenmerkend voor dit type iPhone dankzij de glazen plaatjes aan de boven en onderkant van de smartphone. Een iPhone 5s achterkant is nodig wanneer door een omgebogen hoek het scherm niet meer goed in de achterkant past, er een flinke deuk of scheur in de achterkant zit of om verschillende andere redenen. Gelukkig voeren onze monteurs al jaren iPhone 5s achterkant reparaties uit, zij lossen graag uw op.

iPhone 5s achterkant: het strakke design van de iPhone 5s

Het is natuurlijk niet fijn wanneer de achterkant van uw iPhone 5s reparatie is beschadigd. Op die manier kan de telefoon niet lekker in de hand liggen, is de kans op een scherm reparatie groter of zorgt het voor andere iPhone problemen. Fixers lost graag deze problemen op en voer dan ook graag een iPhone 5s achterkant reparatie uit. Op die manier kunt u uw bij een reparatiespecialist, kom langs een van onze Fixers Servicepunten of kies voor de ‘smart service’. Andere problemen en komt u er niet uit? Bij Fixers is onderzoek kosteloos, met uitgang van waterschade. Na onderzoek krijgt u een rapport met de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de reparatie uit.

Kosten iPhone 5s achterkant reparatie

Het uitvoeren van een iPhone 5s achterkant reparatie kost € 119,-. Dit is een all-in prijs! U vraag zich vast af wat dit dan betekend, een all-in prijs. Alle prijzen bij Fixers zijn all-in prijzen, dit houdt in dat BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn bij Fixers vrijwel meteen duidelijk, neem contact op met een van onze Fixers Servicepunten wanneer dit niet zo is. Met een iPhone 5s achterkant reparatie wordt de gehele achterkant vervangen. Dit houdt in: het aluminium omhulsel, de knoppen en de glasplaatjes aan de boven- en onderkant.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores