0880040900

iPhone 5s backcover glas

Meld je reparatie aan

Wist u dat de achterkant van de iPhone 5s voorzien is van glazen plaatjes aan de boven- en onderkant? Het glas op de backcover van de iPhone 5s is kenmerkend voor het design van dit type iPhone. Wanneer het glas is gebarsten is dat erg jammer, daarnaast kan het gebruiksgemak ook minder zijn. Een iPhone 5s backcover glas reparatie is de oplossing, hier worden de glasplaatjes aan de achterkant vervangen. Andere ? Geen probleem voor Fixers, onderzoek is bij Fixers kosteloos (m.u.v. waterschade). Wij zoeken graag naar het probleem en lossen het dan ook graag voor u op met een .

Het strakke design van de iPhone 5s

Het iPhone 5s backcover glas zorgt voor het strakke design van dit type toestel. Wanneer de glasplaatjes van de achterkant van de iPhone 5s gebarsten zijn kan dat erg lastig zijn. Denk aan sneetjes aan uw handen, zo ligt uw toestel niet lekker in de hand. U kunt uw bij Fixers, hier repareren wij graag uw telefoon en lossen wij graag alle iPhone 5s problemen op. Mocht u problemen hebben terwijl u niet weet wat er aan de hand is? Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos, met uitgang van waterschade. Wilt u het iPhone 5s backcover glas vervangen, de boven- of onderkant of allebei? Kies dan snel voor een van onze ‘smart services’. Op die manier heeft u snel en vakkundig het strakke design van uw iPhone 5s terug, een backcover zonder gebarsten glasplaten.

Kosten iPhone 5s backcover glas

Het uitvoeren van een iPhone 5s backcover glas reparatie kost € 39,- per glasplaatje, dit is een all-in prijs. Bij Fixers wordt er uitsluitend gewerkt met all-in prijzen, dit houdt in dat het inclusief BTW-kosten en montagekosten zijn. Een iPhone 5s backcover glas reparatie houdt in dat het glasplaatje, boven- of onderkant, wordt vervangen. Mocht er enkel één glasplaatje gebarsten zijn? Fixers repareert de iPhone 5s backcover glas plaatjes los, op die manier kunnen wij snel en vakkundig uw probleem oplossen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores