0880040900

iPhone 5s batterij

Meld je reparatie aan

Heeft u last van ? Fixers lost ze graag op. Een veelvoorkomend probleem is de iPhone 5s batterij. Denk hier bij aan het niet goed opladen van de batterij of wanneer de batterij snel leeg is. Dit kan veel problemen opleveren, denk aan het snel moeten opladen van uw telefoon, het warm worden van de iPhone of het niet goed opladen van de iPhone. Dit is niet handig aangezien dan het gebruiksgemak van uw telefoon weg is. Dit probleem kan opgelost worden met een iPhone 5s batterij reparatie. Hier wordt de iPhone 5s batterij vervangen voor een nieuwe batterij.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s opladen

Het opladen van een iPhone 5s batterij is erg handig, op die manier kunt u gebruikmaken van uw iPhone. Wanneer een batterij leeg is kunt u helemaal geen gebruik meer maken van uw Smartphone. De monteurs staan 6 dagen per week klaar om uw uit te voeren. Fixers biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Uw door vakkundige en ervaren reparateurs? Kies voor Fixers! Onze ervaren monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 5s batterij

De kosten van een iPhone 5s batterij reparatie is € 39,-, dit is inclusief BTW-kosten en montagekosten. Het gaat dus om een all-in prijs! Bij een batterij reparatie wordt uw oude batterij vervangen voor een nieuwe batterij. Uw oude batterij recyclen wij, dit is namelijk chemisch afval en kunnen wij niet zomaar bij het normale afval gooien. Om te testen of het nu ook werkelijk aan de batterij lag wordt uw toestel na reparatie samen met u getest. Op die manier weet u zeker dat uw iPhone 5s na reparatie wordt gemaakt en het gebruiksgemak terug hebt.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap