0880040900

iPhone 5s home button

Meld je reparatie aan

De iPhone 5s home button is een van de meeste gebruikte toetsen op een iPhone. Met deze toets kunt u terug naar het beginscherm en hangen er verschillende snelkoppeling-functies aan deze toets. Zo geeft de home button een overzicht van al uw openstaande schermen door er twee keer snel op te drukken. Wanneer u de home button lang ingedrukt houdt activeert u Siri. Wanneer u deze functies veel gebruikt is het erg vervelend wanneer de home button defect is. Een kan er voor zorgen dat u de functies die u kent weer werken. Op die manier heeft u het gebruiksgemak van uw iPhone 5s weer helemaal terug.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s home button kapot

Wanneer een home button defect is verliest uw telefoon een aantal functies. Denk aan het snel oproepen van Siri, het snel schakelen tussen verschillende programma’s of het maken van een screenshot. Dit kan voor verschillende zorgen. Door een uit te laten voeren door een van de monteurs van Fixers kan dit probleem worden opgelost. De Fixers Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 5s home button reparatie

Uw door ervaren monteurs? Dat kan bij Fixers. Hier kunt u terecht voor een snelle en vakkundige iPhone reparatie. De kosten van een iPhone 5s home button reparatie zijn € 59,-. Bij deze reparatie wordt de home button zelf en de home button flex kabel vervangen. De home button flex kabel bevindt zich achter de home button, deze kabel maakt het mogelijk dat uw knop werkt. De knop die er voor zit, de home button die u ook ziet, bedient de flex-kabel. Het repareren van een iPhone 5s home button is een specialistische klus, de monteurs van Fixers staan klaar om deze klus voor u uit te voeren.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap