0880040900

iPhone 5s home button

Meld je reparatie aan

De iPhone 5s home button is een van de meeste gebruikte toetsen op een iPhone. Met deze toets kunt u terug naar het beginscherm en hangen er verschillende snelkoppeling-functies aan deze toets. Zo geeft de home button een overzicht van al uw openstaande schermen door er twee keer snel op te drukken. Wanneer u de home button lang ingedrukt houdt activeert u Siri. Wanneer u deze functies veel gebruikt is het erg vervelend wanneer de home button defect is. Een kan er voor zorgen dat u de functies die u kent weer werken. Op die manier heeft u het gebruiksgemak van uw iPhone 5s weer helemaal terug.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s home button kapot

Wanneer een home button defect is verliest uw telefoon een aantal functies. Denk aan het snel oproepen van Siri, het snel schakelen tussen verschillende programma’s of het maken van een screenshot. Dit kan voor verschillende zorgen. Door een uit te laten voeren door een van de monteurs van Fixers kan dit probleem worden opgelost. De Fixers Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 5s home button reparatie

Uw door ervaren monteurs? Dat kan bij Fixers. Hier kunt u terecht voor een snelle en vakkundige iPhone reparatie. De kosten van een iPhone 5s home button reparatie zijn € 59,-. Bij deze reparatie wordt de home button zelf en de home button flex kabel vervangen. De home button flex kabel bevindt zich achter de home button, deze kabel maakt het mogelijk dat uw knop werkt. De knop die er voor zit, de home button die u ook ziet, bedient de flex-kabel. Het repareren van een iPhone 5s home button is een specialistische klus, de monteurs van Fixers staan klaar om deze klus voor u uit te voeren.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap