0880040900

iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting

Meld je reparatie aan


€ 59,-

Wanneer u regelmatig in de auto zit en gebruik maakt van een headset of wanneer u een muziekliefhebber bent kan het erg vervelend zijn wanneer de iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting defect is. Dit houdt in dat de poort aan de onderkant niet reageert op een hoofdtelefoon of een stereo-aansluiting. Om deze op te lossen kunt u kiezen voor een reparatie bij Fixers. Bel weer veilig en handsfree in de auto met een hoofdtelefoon, sluit uw boxen aan op uw telefoon en nog veel meer na reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Hoofdtelefoon aansluiting vervangen iPhone 5s

Wanneer de hoofdtelefoon aansluiting van uw telefoon wordt vervangen kunt u weer snel gebruik maken van deze opening. De opening bevindt zich aan de onderkant van uw iPhone. Het komt regelmatig door dat dit onderdeel niet meer werkt. Veelvuldig gebruik is hier regelmatig de oorzaak van. Denk aan het gebruiken van een hoofdtelefoon en uw telefoon meedragen in uw broekzak. De kabel beweegt regelmatig heen en weer waardoor de iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting kan beschadigen. Een kan dit probleem oplossen, namelijk door het vervangen van het defecte onderdeel.

Kosten iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting reparatie

De kosten van een iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting is € 59,-. Hier zijn de BTW-kosten en de montagekosten inbegrepen, het gaat dus om een all-in prijs. Een iPhone 5s reparatie gebeurt met de nodige voorzorgsmaatregelen, onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om een . Op die manier kunnen zij met zorg uw iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting vervangen. Echter wordt bij een iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting reparatie niet alleen dit onderdeel vervangen, namelijk ook de laadconnector. Deze twee onderdelen zitten namelijk vast aan een onderdeel. Op die manier worden beide onderdelen vervangen voor één prijs. Mocht uw laadconnector tegelijkertijd kapot zijn? Dan wordt dat met deze reparatie ook opgelost. Op elke reparatie krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1216 reviews op trustpilot
Sanne van der Poel
4 maart 2021
Geweldige service van Fixers!

Geweldige service van Fixers! De ophaalservice was geweldig en bood mij mogelijkheden om geholpen te worden (ik heb geen auto). Het was snelle service, super netjes en zeer blij met het eindresultaat. Ik ben erg voorzichtig met mijn Apple apparatuur dus vond het wel spannend maar uiteindelijk erg blij met de keuze on voor Fixers te kiezen!! - Sanne

Nick Preusterink
4 maart 2021
Goede service en ze houden je op de hoogte

Goede service, snel opgelost. En ze houden je op de hoogte van de status van je product. Perfect.

John Cenas
3 maart 2021
Snelle service

Snelle service, top!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap