0880040900

iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting

Meld je reparatie aan


€ 59,-

Wanneer u regelmatig in de auto zit en gebruik maakt van een headset of wanneer u een muziekliefhebber bent kan het erg vervelend zijn wanneer de iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting defect is. Dit houdt in dat de poort aan de onderkant niet reageert op een hoofdtelefoon of een stereo-aansluiting. Om deze op te lossen kunt u kiezen voor een reparatie bij Fixers. Bel weer veilig en handsfree in de auto met een hoofdtelefoon, sluit uw boxen aan op uw telefoon en nog veel meer na reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Hoofdtelefoon aansluiting vervangen iPhone 5s

Wanneer de hoofdtelefoon aansluiting van uw telefoon wordt vervangen kunt u weer snel gebruik maken van deze opening. De opening bevindt zich aan de onderkant van uw iPhone. Het komt regelmatig door dat dit onderdeel niet meer werkt. Veelvuldig gebruik is hier regelmatig de oorzaak van. Denk aan het gebruiken van een hoofdtelefoon en uw telefoon meedragen in uw broekzak. De kabel beweegt regelmatig heen en weer waardoor de iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting kan beschadigen. Een kan dit probleem oplossen, namelijk door het vervangen van het defecte onderdeel.

Kosten iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting reparatie

De kosten van een iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting is € 59,-. Hier zijn de BTW-kosten en de montagekosten inbegrepen, het gaat dus om een all-in prijs. Een iPhone 5s reparatie gebeurt met de nodige voorzorgsmaatregelen, onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om een . Op die manier kunnen zij met zorg uw iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting vervangen. Echter wordt bij een iPhone 5s hoofdtelefoon aansluiting reparatie niet alleen dit onderdeel vervangen, namelijk ook de laadconnector. Deze twee onderdelen zitten namelijk vast aan een onderdeel. Op die manier worden beide onderdelen vervangen voor één prijs. Mocht uw laadconnector tegelijkertijd kapot zijn? Dan wordt dat met deze reparatie ook opgelost. Op elke reparatie krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap