0880040900

iPhone 5s laadconnector

Meld je reparatie aan

Een iPhone is erg handig en ook een veel gebruikte smartphone. Het blijven gebruiken is dan ook erg belangrijk, een opgeladen batterij ook. Wanneer de laadconnector dan niet meer werkt kunt u uw telefoon niet meer opladen. Daarnaast kunt u ook geen verbinding meer maken met iTunes, hierdoor kunt u niet meer uw favoriete muziek, foto’s en video’s verplaatsen. De ongemak levert voor verschillend op. Het is natuurlijk veel handiger wanneer u uw telefoon kunt opladen en verbinding kunt laten maken met iTunes. Voor een iPhone reparatie kunt u kiezen voor Fixers, wij zoeken graag een oplossing en onze monteurs repareren graag uw iPhone 5s laadconnector.

Meld hier je reparatie aan

Opladen en verbinding maken

Voor het opladen van uw iPhone 5s en verbinding maken met iTunes met uw iPhones 5s is de laadconnector een cruciaal onderdeel. Wanneer dit onderdeel defect is kunt u beide niet meer doen. Vooral het niet opladen is erg onhandig, zo werkt uw iPhone met een volle batterij. U kunt altijd uw bij Fixers, wij bieden een snelle en vakkundige reparatieservice en 3 maanden garantie. Wanneer u last heeft van andere iPhone problemen waarvoor u niet zeker weet of u een nodig hebt kunt u een onderzoek uit laten voeren. Onderzoek is altijd kosteloos bij Fixers, met uitgang van waterschade.

Kosten iPhone 5s laadconnector

De kosten van een iPhone 5s laadconnector reparatie is € 59,-. De prijs is inclusief BTW-kosten en montagekosten, het gaat bij Fixers altijd om all-in prijzen. Bij een iPhone 5s laadconnector reparatie houdt in dat de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting wordt vervangen. Mocht u uw oortjes of boxen niet meer aan kunnen sluiten omdat de hoofdtelefoon aansluiting defect is? Dan heeft u geluk, zo zit aan dit onderdeel de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting. Beide worden vervangen bij een iPhone 5s laadconnector reparatie. Bij een iPhone 5s laadconnector wordt dus de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting vervangen, en dat voor een all-in prijs.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap