0880040900

iPhone 5s laadconnector

Meld je reparatie aan

Een iPhone is erg handig en ook een veel gebruikte smartphone. Het blijven gebruiken is dan ook erg belangrijk, een opgeladen batterij ook. Wanneer de laadconnector dan niet meer werkt kunt u uw telefoon niet meer opladen. Daarnaast kunt u ook geen verbinding meer maken met iTunes, hierdoor kunt u niet meer uw favoriete muziek, foto’s en video’s verplaatsen. De ongemak levert voor verschillend op. Het is natuurlijk veel handiger wanneer u uw telefoon kunt opladen en verbinding kunt laten maken met iTunes. Voor een iPhone reparatie kunt u kiezen voor Fixers, wij zoeken graag een oplossing en onze monteurs repareren graag uw iPhone 5s laadconnector.

Meld hier je reparatie aan

Opladen en verbinding maken

Voor het opladen van uw iPhone 5s en verbinding maken met iTunes met uw iPhones 5s is de laadconnector een cruciaal onderdeel. Wanneer dit onderdeel defect is kunt u beide niet meer doen. Vooral het niet opladen is erg onhandig, zo werkt uw iPhone met een volle batterij. U kunt altijd uw bij Fixers, wij bieden een snelle en vakkundige reparatieservice en 3 maanden garantie. Wanneer u last heeft van andere iPhone problemen waarvoor u niet zeker weet of u een nodig hebt kunt u een onderzoek uit laten voeren. Onderzoek is altijd kosteloos bij Fixers, met uitgang van waterschade.

Kosten iPhone 5s laadconnector

De kosten van een iPhone 5s laadconnector reparatie is € 59,-. De prijs is inclusief BTW-kosten en montagekosten, het gaat bij Fixers altijd om all-in prijzen. Bij een iPhone 5s laadconnector reparatie houdt in dat de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting wordt vervangen. Mocht u uw oortjes of boxen niet meer aan kunnen sluiten omdat de hoofdtelefoon aansluiting defect is? Dan heeft u geluk, zo zit aan dit onderdeel de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting. Beide worden vervangen bij een iPhone 5s laadconnector reparatie. Bij een iPhone 5s laadconnector wordt dus de dock-connector en hoofdtelefoon aansluiting vervangen, en dat voor een all-in prijs.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap