0880040900

iPhone 5s lichtsensor

Meld je reparatie aan

De lichtsensor wordt ook wel de proximity-sensor genoemd. Deze sensor zorgt er voor dat het beeld van uw smartphone automatisch wordt uitgeschakeld tijdens het bellen. Op die manier voorkomt uw telefoon dat het wordt bediend door bijvoorbeeld uw wang. Het is u vast wel eens voorgekomen dat u tijdens het bellen per ongeluk de microfoon uitschakelt. De ander hoort u niet meer en dit kan erg vervelend zijn. Wanneer dit regelmatig gebeurt kan het zijn dat de lichtsensor defect is, een kan dit probleem oplossen. Na reparatie kunt u weer ongestoord bellen zonder dat uw wang onbewust uw iPhone 5s bestuurt.

iPhone 5s lichtsensor kapot

Een erg vervelende probleem is een defecte iPhone 5s lichtsensor. Bij Fixers kunt u terecht voor elke . De monteurs hebben jaren ervaring en hierdoor weet u zeker dat vrijwel alle worden opgelost bij Fixers. Een defecte lichtsensor is dan ook erg vervelend. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, bezoek een van onze Fixers Servicepunten of kies voor de 24-uurs service.

Kosten iPhone 5s lichtsensor reparatie

Het vervangen van een iPhone 5s lichtsensor kost € 39,-. Het gaat hier om een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief BTW en montage-kosten is. Een iPhone 5s lichtsensor reparatie houdt in dat niet uitsluitend de lichtsensor wordt vervangen. Aan dit onderdeel zitten namelijk meerdere functies. Allereerst de camera aan de voorkant, deze camera zorgt er voor dat u eenvoudig kunt video bellen, ‘selfies’ kunt maken en nog veel meer. Als tweede de omgevingsmicrofoon, deze microfoon zorgt er voor dat u geluid heeft tijdens het filmen. Als laatste de oorluidspreker, het contactpunt zit eveneens aan dit onderdeel bevestigd. Dit deel maakt het mogelijk dat de oorluidspreker functioneert. Uw door Fixers? Dat kan! Kies voor een van onze ‘smart services’.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores