0880040900

iPhone 5s lichtsensor

Meld je reparatie aan

De lichtsensor wordt ook wel de proximity-sensor genoemd. Deze sensor zorgt er voor dat het beeld van uw smartphone automatisch wordt uitgeschakeld tijdens het bellen. Op die manier voorkomt uw telefoon dat het wordt bediend door bijvoorbeeld uw wang. Het is u vast wel eens voorgekomen dat u tijdens het bellen per ongeluk de microfoon uitschakelt. De ander hoort u niet meer en dit kan erg vervelend zijn. Wanneer dit regelmatig gebeurt kan het zijn dat de lichtsensor defect is, een kan dit probleem oplossen. Na reparatie kunt u weer ongestoord bellen zonder dat uw wang onbewust uw iPhone 5s bestuurt.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s lichtsensor kapot

Een erg vervelende probleem is een defecte iPhone 5s lichtsensor. Bij Fixers kunt u terecht voor elke . De monteurs hebben jaren ervaring en hierdoor weet u zeker dat vrijwel alle worden opgelost bij Fixers. Een defecte lichtsensor is dan ook erg vervelend. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar, bezoek een van onze Fixers Servicepunten of kies voor de 24-uurs service.

Kosten iPhone 5s lichtsensor reparatie

Het vervangen van een iPhone 5s lichtsensor kost € 39,-. Het gaat hier om een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief BTW en montage-kosten is. Een iPhone 5s lichtsensor reparatie houdt in dat niet uitsluitend de lichtsensor wordt vervangen. Aan dit onderdeel zitten namelijk meerdere functies. Allereerst de camera aan de voorkant, deze camera zorgt er voor dat u eenvoudig kunt video bellen, ‘selfies’ kunt maken en nog veel meer. Als tweede de omgevingsmicrofoon, deze microfoon zorgt er voor dat u geluid heeft tijdens het filmen. Als laatste de oorluidspreker, het contactpunt zit eveneens aan dit onderdeel bevestigd. Dit deel maakt het mogelijk dat de oorluidspreker functioneert. Uw door Fixers? Dat kan! Kies voor een van onze ‘smart services’.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1222 reviews op trustpilot
Yasmine Keijzer
7 maart 2021
Goed geholpen in de vernieuwde winkel…

Goed geholpen in de vernieuwde winkel in Rotterdam, écht een verademing deze officiële Apple reparatieservice winkel

T.H.
6 maart 2021
Ik ben heel goed geholpen door alle…

Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Fixers van Woustraat. Ook nadat ik weer moest terugkomen omdat mijn batterij weer problemen had werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele reperatieproces.

Casper Scheffer
6 maart 2021
mijn iPhone Xr battery laten…

mijn iPhone Xr battery laten vervangen. twee uur later weer kunnen halen. helemaal top, alle belangrijke onderdelen gecheckt op gebreken. , goeden service. bedankt,

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap