0880040900

iPhone 5s microfoon

Meld je reparatie aan


€ 59,-

Een iPhone kan voor verschillende zorgen, wanneer dit voor ongemakken zorgt tijdens het bellen is dat erg vervelend. Denk aan een defecte iPhone 5s microfoon. Degene met wie u probeert te bellen kan u niet of niet goed verstaan. Het komt u vast wel bekend voor, terwijl u aan het bellen bent hoort u de ander niet of is er een enorme ruis. Grote kans dat uw iPhone 5s microfoon dan kapot is. Weet u niet zeker wat er kapot is? Kom dan langs Fixers, wij onderzoeken kosteloos uw telefoon (m.u.v. vochtschade).

Meld hier je reparatie aan

Microfoon snel en vakkundig repareren

Een iPhone 5s microfoon repareren is een specialistische klus. Onze monteurs beschikken over jaren ervaring en kunnen dan ook vrijwel elk repareren. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Zo krijgt u op elke 3 maanden garantie. Een reparatie wordt bij Fixers snel en vakkundig uitgevoerd. Doordat wij verschillende onderdelen op voorraad hebben kunnen wij gelijk beginnen met de reparatie. Op die manier heeft u op de snelste manier het gebruiksgemak van uw telefoon weer terug.

Kosten iPhone 5s microfoon reparatie

De kosten van een iPhone 5s micorofoon reparatie liggen op € 59,-, het gaat hier om een all-in prijs. Dit houdt in dat alle BTW-kosten en montagekosten er bij inbegrepen zijn. Daarnaast wordt naast de microfoon meerdere onderdelen vervangen bij deze . Zo zitten verschillende functies aan een onderdeel. Naast de microfoon zal ook de laadconnector, de hoofdtelefoon aansluiting en de antenne. Op die manier worden meerdere onderdelen vervangen tijdens een iPhone 5s microfoon reparatie. Mocht uw telefoon ook niet meer goed opladen? Dan is dat probleem tegelijkertijd opgelost, kom dus naar Fixers voor een iPhone 5s microfoon reparatie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap