0880040900

iPhone 5s microfoon

Meld je reparatie aan


€ 59,-

Een iPhone kan voor verschillende zorgen, wanneer dit voor ongemakken zorgt tijdens het bellen is dat erg vervelend. Denk aan een defecte iPhone 5s microfoon. Degene met wie u probeert te bellen kan u niet of niet goed verstaan. Het komt u vast wel bekend voor, terwijl u aan het bellen bent hoort u de ander niet of is er een enorme ruis. Grote kans dat uw iPhone 5s microfoon dan kapot is. Weet u niet zeker wat er kapot is? Kom dan langs Fixers, wij onderzoeken kosteloos uw telefoon (m.u.v. vochtschade).

Microfoon snel en vakkundig repareren

Een iPhone 5s microfoon repareren is een specialistische klus. Onze monteurs beschikken over jaren ervaring en kunnen dan ook vrijwel elk repareren. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Zo krijgt u op elke 3 maanden garantie. Een reparatie wordt bij Fixers snel en vakkundig uitgevoerd. Doordat wij verschillende onderdelen op voorraad hebben kunnen wij gelijk beginnen met de reparatie. Op die manier heeft u op de snelste manier het gebruiksgemak van uw telefoon weer terug.

Kosten iPhone 5s microfoon reparatie

De kosten van een iPhone 5s micorofoon reparatie liggen op € 59,-, het gaat hier om een all-in prijs. Dit houdt in dat alle BTW-kosten en montagekosten er bij inbegrepen zijn. Daarnaast wordt naast de microfoon meerdere onderdelen vervangen bij deze . Zo zitten verschillende functies aan een onderdeel. Naast de microfoon zal ook de laadconnector, de hoofdtelefoon aansluiting en de antenne. Op die manier worden meerdere onderdelen vervangen tijdens een iPhone 5s microfoon reparatie. Mocht uw telefoon ook niet meer goed opladen? Dan is dat probleem tegelijkertijd opgelost, kom dus naar Fixers voor een iPhone 5s microfoon reparatie.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores