0880040900

iPhone 5s mute knop

Meld je reparatie aan

De iPhone 5s is een smartphone met een strakke en moderne vormgeving. De aluminium behuizing met het glas aan de achterkant kenmerkt deze telefoon. Het is een populaire telefoon onder de Apple gebruikers, een ongemak is dan ook erg vervelend. Denk aan een defecte iPhone 5s mute knop. Een kan dit probleem oplossen. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. Daarnaast wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. “Smart service with a smile!”

Meld hier je reparatie aan

Telefoon niet meer op stil

Wanneer u uw telefoon niet meer op stil kan zetten kan het zijn dat uw mute-knop kapot is. Deze knop bevindt zich aan de linkerkant bovenin de telefoon. Het is een soort ‘schuifknop’ die u niet per definitie hoeft in te drukken maar door te schuiven zet u het geluid aan of uit. Wanneer uw smartphone voor zorgt is dat erg vervelend. Door een iPhone reparatie uit te laten voeren door Fixers kan het probleem worden opgelost. De monteurs van Fixers staan klaar om uw iPhone 5s mute knop te vervangen.

Kosten iPhone 5s mute-knop reparatie

De kosten van een iPhone 5s mute knop reparatie zijn € 59,-. Dit is een all-in prijs voor de ! Dat houdt in dat de BTW-kosten en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij Fixers zijn vrijwel meteen alle prijzen duidelijk. Op die manier weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij een iPhone 5s mute-knop reparatie worden verschillende onderdelen eveneens vervangen, denk aan de aan/uit knop en de volumeknop. Dit onderdeel is namelijk een kabel met verschillende functies, zo bevinden deze knoppen zich aan één onderdeel. Mochten er andere knoppen niet meer werken? Wellicht is dat met één reparatie opgelost.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap