0880040900

iPhone 5s mute knop

Meld je reparatie aan

De iPhone 5s is een smartphone met een strakke en moderne vormgeving. De aluminium behuizing met het glas aan de achterkant kenmerkt deze telefoon. Het is een populaire telefoon onder de Apple gebruikers, een ongemak is dan ook erg vervelend. Denk aan een defecte iPhone 5s mute knop. Een kan dit probleem oplossen. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. Daarnaast wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. “Smart service with a smile!”

Telefoon niet meer op stil

Wanneer u uw telefoon niet meer op stil kan zetten kan het zijn dat uw mute-knop kapot is. Deze knop bevindt zich aan de linkerkant bovenin de telefoon. Het is een soort ‘schuifknop’ die u niet per definitie hoeft in te drukken maar door te schuiven zet u het geluid aan of uit. Wanneer uw smartphone voor zorgt is dat erg vervelend. Door een iPhone reparatie uit te laten voeren door Fixers kan het probleem worden opgelost. De monteurs van Fixers staan klaar om uw iPhone 5s mute knop te vervangen.

Kosten iPhone 5s mute-knop reparatie

De kosten van een iPhone 5s mute knop reparatie zijn € 59,-. Dit is een all-in prijs voor de ! Dat houdt in dat de BTW-kosten en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij Fixers zijn vrijwel meteen alle prijzen duidelijk. Op die manier weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij een iPhone 5s mute-knop reparatie worden verschillende onderdelen eveneens vervangen, denk aan de aan/uit knop en de volumeknop. Dit onderdeel is namelijk een kabel met verschillende functies, zo bevinden deze knoppen zich aan één onderdeel. Mochten er andere knoppen niet meer werken? Wellicht is dat met één reparatie opgelost.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores