0880040900

iPhone 5s oorluidspreker

Meld je reparatie aan

Wanneer u iemand nodig hebt is het handig dat u deze persoon ook kunt bereiken. Nadat u de persoon gevonden heeft in uw adressenboek en op het bel-icoontje hebt geklikt belt u diegene. Maar dan komt u erachter dat u niks hoort tijdens het bellen, het kan dan zijn dat uw oorluidspreker defect is. Een kan dit probleem verhelpen. Een oplossing is uw telefoon op luidspreker zetten, echter lost dit niet alle iPhone problemen op. Mocht u privé willen bellen, dan is het niet handig om uw iPhone op luidspreker te zetten. Kies voor Fixers voor een iPhone 5s oorluidspreker reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Hoort u niks meer na het bellen?

Niks horen tijdens het bellen is niet handig en levert verschillende op. Het kan aan verschillende oorzaken liggen waarom uw iPhone 5s oorluidspreker niet meer werkt. Door een val of een stoot kan het onderdeel onbewust al beschadigd zijn geraakt. Een oplossing is bellen met luidspreker, wanneer dit wel werkt weet u zeker dat het aan uw oorluidspreker ligt. Echter is het bellen met luidspreker optie niet handig wanneer u privé zaken wilt bespreken. Mocht u nog andere problemen hebben met uw iPhone 5s? Kies dan voor Fixers, onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. waterschade).

Kosten iPhone 5s oorluidspreker reparatie

De kosten van een iPhone 5s oorluidspreker reparatie is € 49,-, dit is een all-in prijs. Een all-in prijs voor deze houdt in dat bij de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Een oorluidspreker reparatie houdt in dat enkel en alleen het oorluidspreker wordt vervangen. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. “We simply make people happy! ???? ”

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap