0880040900

iPhone 5s scherm en behuizing reparatie

Meld je reparatie aan

Een iPhone 5s is een erg populaire telefoon, de vormgeving is strak en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De achterkant met de glasplaatjes aan de boven- en onderkant zorgen voor een uniek design. Het is dan ook erg vervelend wanneer de achterkant of het scherm is beschadigd. Daarnaast heeft u pas echt ongeluk wanneer het scherm en de behuizing een reparatie nodig hebben. De kan verschillende oorzaken hebben, namelijk door een val of een stoot. Hierdoor kan het scherm gaan barsten, de aluminium behuizing beschadigd raken, de glazen plaatjes aan de achterkant breken of een ander probleem. Fixers lost het probleem graag op door het scherm en de behuizing van de smartphone tegelijkertijd te vervangen. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 5s scherm en behuizing reparatie uit te voeren.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s scherm en behuizing reparatie: iPhone 5s scherm en behuizing kapot

Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende smartphone reparaties. Wanneer de behuizing van uw iPhone 5s ook defect is is dat extra vervelend. Dit komt regelmatig voor wanneer de telefoon op een hoek is gevallen, hierdoor is de aluminium behuizing krom getrokken waardoor een nieuw scherm plaatsen lastig wordt. Wij raden dan aan om de behuizing eveneens te repareren, op die manier past het scherm goed in de behuizing waardoor de kans op nog een keer kleiner wordt. Voor andere kunt u ook 6 dagen in de week langs komen bij een van onze Fixers Servicepunten. Mocht u niet zeker weten wat het probleem is, onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. waterschade).

Kosten iPhone 5s scherm

Een iPhone 5s scherm en behuizing reparatie kost € 219,-. Deze prijs is inclusief BTW en montagekosten. Hier wordt een en behuizing reparatie uitgevoerd. Bij het vervangen van het scherm wordt het glas en LCD-scherm vervangen. Deze twee onderdelen zitten aan elkaar vast waardoor deze onderdelen niet los te vervangen zijn. Met de vervanging van de behuizing worden alle componenten vervangen die u kunt zien, namelijk de knoppen, de aluminium achterkant en de glasplaatjes aan de onder- en bovenkant. De prijs van een iPhone 5s scherm en behuizing reparatie is een all-in prijs!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap