0880040900

iPhone 5S scherm reparatie

Meld je reparatie aan

De iPhone 5S is de opvolger van de iPhone 5. Deze smartphone is net iets beter dat de iPhone 5, echter het design is gelijk gebleven. Het is alleen een erg gevaarlijk toestel voor schades. Aan de achterkant bevinden zich twee glaasjes die kunnen barsten en ook het scherm aan de voorkant. Gelukkig is Fixers reparatiespecialist als het gaat om een iPhone 5S scherm reparatie. Bij Fixers werken monteurs met jaren ervaring. Dankzij deze ervaring kunnen zij een iPhone 5S scherm reparatie uitstekend uitvoeren. Een wordt alleen uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie. Kies daarom snel voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen. Smart service with a smile – zo staan onze monteurs zes dagen per week klaar om uw iPhone 5S scherm reparatie uit te voeren.

iPhone 5s scherm kapot

Een iPhone 5s scherm reparatie is een veel voorkomende reparatie bij Fixers. Na een val of stoot kan het zijn dat uw iPhone 5s scherm kapot is. Gelukkig kunnen de monteurs van Fixers uw . Voor andere bent u ook bij Fixers aan het juiste adres, zo is onderzoek bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. waterschade). Wanneer het glas van het scherm kapot is en het scherm nog werkt kan het voldoende zijn om alleen het glas te vervangen, echter wordt bij Fixers eveneens het LCD-scherm vervangen. Het onderdeel van een iPhone 5s scherm reparatie bestaat namelijk uit een glazen scherm en een LCD-scherm. Deze onderdelen zijn aan elkaar vastgelijmd.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5s scherm reparatie

Het vervangen van een iPhone 5s scherm kost € 109,- (origineel) of € 89,- (Klasse A). Dit is een all-in prijs voor de ! Een all-in prijs betekent dat de BTW-kosten en de montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Wanneer er een iPhone 5s scherm reparatie wordt uitgevoerd wordt het glas en het LCD-scherm vervangen. Mocht het LCD-scherm na de val geen beeld meer geven? Dan is dat eveneens verholpen met een iPhone 5s scherm reparatie bij Fixers.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores