0880040900

iPhone 5s trilfunctie

Meld je reparatie aan

De iPhone 5s trilfunctie is erg handig. U kent het vast wel, tijdens het werk wacht u op een belangrijk berichtje maar u heeft een beschamend geluidje en wilt niemand tot last zijn. U zet uw telefoon veilig op trilfunctie en wacht op het bericht. Alleen is het wel erg vervelend wanneer de trilfunctie niet meer werkt. Nu moet u constant u telefoon checken, hier gaat extra tijd inzitten en wellicht ook frustratie. De monteurs van Fixers kunnen dit oplossen met een . Op die manier heeft u uw trilfunctie weer terug en kunt u zonder last berichten en telefoontjes ontvangen met uw smartphone.

Meld hier je reparatie aan

Zonder geluid meldingen binnen krijgen

Zonder geluid meldingen krijgen is erg handig wanneer u op uw werk zit, in de bios, theater, restaurant en ga zo maar door. Onbewust heeft u het vaker aan dan uit staan. Wanneer de trilfunctie niet meer werkt kan dit dan ook erg vervelend zijn en kan het voor verschillende zorgen. Dit probleem is op te lossen, namelijk door een uit te voeren door een van onze monteurs.

Kosten iPhone 5s trilfunctie reparatie

De kosten van een iPhone 5s trilfunctie reparatie zijn € 49,-. De BTW-kosten en montagekosten zijn hier in inbegrepen. Het gaat dus om een all-in prijs! Alle prijzen zijn bij Fixers vrijwel meteen duidelijk, dit houdt in dat u bij Fixers nooit voor verrassingen komt te staan. Mocht het toch niet duidelijk zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Bij een iPhone 5s trilfunctie reparatie wordt de trilmotor vervangen. Dit is een onderdeel wat er uiteindelijk voor zorgt dat heel uw telefoon trilt wanneer het een melding moet afgeven. Is uw ? Fixers biedt de oplossing.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap