0880040900

iPhone 5s volumeknop

Meld je reparatie aan

Knoppen op een iPhone worden regelmatig gebruikt, denk aan de home-button, de volumeknop en de mute-knop. Wanneer u het geluid van uw telefoon niet harder of zachter kan zetten is de kans groot dat de volumeknop van uw iPhone 5s defect is. Kunt u de knop niet meer goed indrukken? Reageert de telefoon niet op uw handelingen? Dit is op te lossen met een iPhone 5s volumeknop reparatie. Na reparatie kunt u de knop weer veelvuldig gebruiken en weer geluid hard en zacht zetten. Fixers lost graag verschillende op, mocht u niet weten wat het probleem is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s volume regelen

Bij Fixers kunt u altijd langskomen voor een iPhone reparatie, wanneer u niet langs kunt komen kunt u er voor kiezen om uw toestel op te laten halen of zelf op te sturen. Mocht u graag de volumeknop vervangen kies er dan voor om uw door een van de ervaren monteurs van Fixers. Met de klaar-terwijl-u-wacht service is uw iPhone volumeknop zo gerepareerd. Mocht u niet langs kunnen komen, kies dan voor ophalen of opsturen, bekijk onze ‘smart services’. Mocht er meer defect zijn dan de volumeknop dan bent u bij Fixers aan het juiste adres. Wij onderzoeken kosteloos (m.u.v. waterschade) naar het defect, hier na krijgt u van ons een uitvoerig onderzoeksrapport voor een eventuele .

Kosten iPhone 5s volumeknop

De kosten van een iPhone 5s volumeknop reparatie is € 59,-, dit is inclusief BTW-kosten en montagekosten. Het gaat dus om een all-in prijs! Bij een iPhone 5s volumeknop reparatie wordt de kabel aan de binnenkant vervangen, deze kabel zorgt er voor dat u het volume kunt regelen. De knop zelf, die u ziet aan de behuizing, wordt niet vervangen bij een iPhone 5s volumeknop reparatie. Het gaat dus om de kabel binnenin de telefoon, deze flexkabel bevat nog meer functies. Namelijk de knop die het volume regelt, de aan en uit knop, de mute-knop en de trilmotor. Al deze functies worden dan eveneens vervangen bij een .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap