0880040900

iPhone 5s waterschade

Meld je reparatie aan

Waterschade is erg vervelend, deze schade staat dan ook op nummer twee van meest voorkomende schades aan een smartphone. Heeft uw iPhone last van waterschade? Schakel dan uw telefoon meteen uit. Op die manier voorkomt u kortsluiting bij iPhone 5s waterschade. Velen denken namelijk dat waterschade het einde van hun smartphone betekent, het tegenovergesteld is waar. Veel smartphones met waterschades zijn nog te redden. Het geheim is dan wel dat iPhones met waterschade snel gereinigd moeten worden, op die manier wordt al het vocht uit de smartphone verwijderd. Na een waterschade reiniging kan een telefoon weer werken, mocht er toch iets defect zijn dankzij de waterschade kunt u alsnog voor een terecht bij Fixers.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 5s waterschade onderzoek

Waterschade houdt niet meteen in dat er ook een noodzakelijk is. Dit is pas vast te stellen na een chemische reiniging. Op het moment dat alle onderdelen zijn gereinigd worden de functionaliteiten gecontroleerd. Werkt een onderdeel niet, dan wordt er gelijk getest of het aan het onderdeel ligt. Zo kan waterschade voor verschillende zorgen. Kom daarom tijdig naar een Fixers Servicepunt bij waterschade, hoe minder lang een smartphone last heeft gehad van waterschade, hoe groter de overlevingskans. In sommige gevallen kan het zijn dat de vochtreiniging geen oplossing biedt. Het kan zelfs zo zijn dat er maanden naar de reiniging problemen optreden die veroorzaakt zijn door het vocht in de telefoon. Door corrosie op het moederbord kunnen dit ook problemen zijn die er in eerste instantie niet waren.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5s waterschade onderzoek

Het laten uitvoeren van een waterschade onderzoek bij Fixers is € 59,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in inclusief BTW en montagekosten. Tijdens een waterschade onderzoek wordt uw telefoon chemisch gereinigd. Dit houdt in dat alle onderdelen los worden gereinigd en onderzocht of het nog werkt. Na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport met hierin eventuele defecte onderdelen. Hier kunt u er voor kiezen om uw door Fixers, een reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Kom daarom bij waterschade zo snel mogelijk langs Fixers voor een waterschade onderzoek.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap