0880040900

iPhone 5s waterschade

Meld je reparatie aan

Waterschade is erg vervelend, deze schade staat dan ook op nummer twee van meest voorkomende schades aan een smartphone. Heeft uw iPhone last van waterschade? Schakel dan uw telefoon meteen uit. Op die manier voorkomt u kortsluiting bij iPhone 5s waterschade. Velen denken namelijk dat waterschade het einde van hun smartphone betekent, het tegenovergesteld is waar. Veel smartphones met waterschades zijn nog te redden. Het geheim is dan wel dat iPhones met waterschade snel gereinigd moeten worden, op die manier wordt al het vocht uit de smartphone verwijderd. Na een waterschade reiniging kan een telefoon weer werken, mocht er toch iets defect zijn dankzij de waterschade kunt u alsnog voor een terecht bij Fixers.

iPhone 5s waterschade onderzoek

Waterschade houdt niet meteen in dat er ook een noodzakelijk is. Dit is pas vast te stellen na een chemische reiniging. Op het moment dat alle onderdelen zijn gereinigd worden de functionaliteiten gecontroleerd. Werkt een onderdeel niet, dan wordt er gelijk getest of het aan het onderdeel ligt. Zo kan waterschade voor verschillende zorgen. Kom daarom tijdig naar een Fixers Servicepunt bij waterschade, hoe minder lang een smartphone last heeft gehad van waterschade, hoe groter de overlevingskans. In sommige gevallen kan het zijn dat de vochtreiniging geen oplossing biedt. Het kan zelfs zo zijn dat er maanden naar de reiniging problemen optreden die veroorzaakt zijn door het vocht in de telefoon. Door corrosie op het moederbord kunnen dit ook problemen zijn die er in eerste instantie niet waren.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5s waterschade onderzoek

Het laten uitvoeren van een waterschade onderzoek bij Fixers is € 59,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in inclusief BTW en montagekosten. Tijdens een waterschade onderzoek wordt uw telefoon chemisch gereinigd. Dit houdt in dat alle onderdelen los worden gereinigd en onderzocht of het nog werkt. Na onderzoek krijgt u een onderzoeksrapport met hierin eventuele defecte onderdelen. Hier kunt u er voor kiezen om uw door Fixers, een reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Kom daarom bij waterschade zo snel mogelijk langs Fixers voor een waterschade onderzoek.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores