0880040900

iPhone 6 aan/uit knop

Meld je reparatie aan

Ook al zet u uw iPhone 6 zelden uit, de aan/uit knop wordt dagelijks gebruikt; om de mobiel sneller online/offline te zetten of om een applicatie af te sluiten. Wanneer de iPhone 6 aan/uit knop defect is wordt het gebruik van uw iPhone 6 minder prettig. Geen nood, zes dagen per week staan de ervaren monteurs van Fixers voor uw klaar om al uw op te lossen! Lang doorlopen met een iPhone 6 aan/uit knop defect is onverstandig omdat ook de mute knop en de volumeknop hieraan gekoppeld zijn. Tijdens de reparatie controleren de Fixers monteurs kosteloos alle functionaliteiten (m.u.v. vochtschade). Gegarandeerd dat na reparatie uw iPhone 6 weer top functioneert!

Functies iPhone 6 aan/uit knop

Wanneer de aan/uit knop van uw iPhone 6 niet meer werkt, is dit niet alleen onhandig maar ook werkt er nu een cruciale iPhone functionaliteit niet meer. Hoe vaak maakt u niet even snel een screenshot van iets om te delen met anderen? Hoewel het tegenwoordig voor updates e.d. niet meer nodig is dat u handmatig uw iPhone 6 uitschakelt, is het toch verstandig af en toe de telefoon volledig te herstarten. Kortom, onze monteurs adviseren altijd om dit op korte termijn te laten maken. Met een iPhone 6 aan/uit knop reparatie bent u zo van uw probleem verholpen! Uiteraard werken onze monteurs met originele onderdelen en krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie.

Meer kapot?

Kunt u uw aan/uit-knop niet meer gebruiken om foto’s te maken? Dan hoeft het niet zo zijn dat deze knop defect is. Dat deze functie niet meer werkt, kan ook worden veroorzaakt door een softwareprobleem. Doet de aan/uitknop het niet meer? Breng dan een bezoekje aan onze vestigingen. Onze medewerkers zoeken graag kosteloos voor u uit wat er aan de hand is met uw smartphone en lossen het probleem graag voor u op. Er zijn verschillende oorzaken voor een defecte aan/uit-knop. Allereerste kan een val een oorzaak zijn, wanneer uw smartphone verkeerd valt kan dit er voor zorgen dat de knoppen niet meer werken zoals u gewend bent. Een val kan ook leiden tot een gebarsten scherm, maar voor een bent u ook bij Fixers aan het juiste adres. Een andere oorzaak van een defecte aan/uit-knop is het gebruik, oftewel slijtage.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 aan/uit knop

Fixers werkt voor iedere met een all-in prijs. Dit houdt in dat in de genoemde prijs, de montagekosten, de materiaalkosten, de BTW, het gratis onderzoek en de 3 maanden garantie zijn inbegrepen. Tijdens de iPhone 6 aan/uit knop reparatie worden ook de mute-knop en volumeknop vervangen, aangezien deze één onderdeel vormen met de iPhone 6 aan/uit knop. Kom dus snel langs in één van onze (parkeren voor de deur) of maak een keuze uit één van onze andere smart services. Tot zo!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores