iPhone 6 achterkant

  Wanneer de achterkant van een iPhone 6 kapot is kan dit voor veel ongemakken zorgen. Fixers weet hier voor de oplossing, een reparatie! De monteurs vervangen een iPhone 6 achterkant in de meeste gevallen binnen 30 minuten, wanneer de reparatie meer tijd nodig heeft wordt dit van tevoren gemeld. Op die manier weet u zeker dat u voor een snelle en vakkundige bij Fixers moet zijn. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar. Zij repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, zo krijgt u op elke reparatie dan ook 12 maanden garantie. Kies uit een van onze ‘smart services’ wanneer u snel uw iPhone 6 wilt laten repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het .

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 6 behuizing

  Een iPhone 6 achterkant wordt ook wel iPhone 6 behuizing genoemd. Een iPhone behuizing is simpelweg een bescherming van de telefoon. Binnen de behuizing zitten vrijwel alle componenten van een iPhone, denk aan het moederbord, de camera, de flex-kabels van de knoppen, de luidsprekers, de antennes en ga zo maar door. Het moederbord is het allerbelangrijkste component van een iPhone, het is dan ook belangrijk dat de iPhone 6 behuizing dit goed beschermd.

  iPhone 6 achterkant kapot

  Het design van de smartphones van Apple zijn erg bekend en gewild. Velen noemen het een hele verbetering ten opzichte van de voorloper. Zo ligt deze iPhone 6 achterkant dankzij de ronde hoeken en het materiaal bij velen beter in de hand. De achterkant laat goed zien dat het om een Apple telefoon gaat door het Apple-logo. Beschadiging aan de achterkant is dan ook erg jammer, denk aan kromme hoeken door een val, knoppen die niet meer werken en ga zo maar door. Gelukkig kunt u uw bij Fixers. Onze monteurs hebben jaren ervaring en vervangen graag de achterkant van uw telefoon zodat u snel het gebruiksgemak terug hebt.

  Beschadigingen tijdens reparatie

  Een ongeluk zit in een klein hoekje. Onze medewerkers gaan uiterst nauwkeurig te werk om de achterkant van uw iPhone 6 te repareren. Toch kan het zomaar gebeuren dat tijdens de werkzaamheden beschadigingen optreden aan bijvoorbeeld uw scherm. Is dit het geval bent u voor een ook bij ons aan het juiste adres, dan zullen wij ervoor zorgen dat de voorkant vakkundig vervangen wordt. Uiteraard brengen wij hiervoor geen kosten in rekening. Ook krijgt u op onze reparatiewerkzaamheden altijd 12 maanden garantie.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone 6 achterkant reparatie

  De kosten voor het repareren van de iPhone 6 achterkant zijn € 139,-. Een iPhone 6 achterkant reparatie houdt in dat de totale behuizing inclusief knoppen wordt vervangen. Daarnaast wordt de trilmoter eveneens vervangen, dit hoort namelijk bij dit onderdeel. Mocht uw telefoon niet meer trillen bij een melding, dan is dat probleem ook gelijk verholpen. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen. Prijzen zijn bij Fixers vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn? Neem dan gelijk met ons op. De monteurs van Fixers helpen u graag verder.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap