iPhone 6 batterij

  Wanneer de batterij kapot is of niet meer goed oplaadt is dat erg vervelend. Nu kunt u niet meer zo lang uw telefoon gebruiken zoals u gewend bent met een nieuwe telefoon. Dit kunt u veranderen door te kiezen voor Fixers, een reparatiespecialist die graag uw batterij vervangt. Een is een specialistische klus. Onze ervaren monteurs vervangen vrijwel altijd een iPhone 6 batterij. Alle reparaties worden uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. De servicepunten van Fixers zijn 6 dagen per week geopend. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of heeft u een vraag voor een van onze monteurs? Neem dan contact met ons op, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het .

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 6 batterij vervangen

  Het vervangen van een iPhone 6 batterij kan veel problemen wegnemen die u ervaart. Denk hier bij aan het regelmatig opladen van uw telefoon, het warm worden van de iPhone of het niet goed opladen van uw batterij. De monteurs van Fixers zijn gespecialiseerd in een iPhone 6 batterij reparatie, deze reparatie komt dan ook regelmatig voor. Uw door een van onze reparatiespecialisten is een slim idee! Regelmatig gebruik van uw telefoon zorgt er voor dat de kwaliteit van de batterij achteruit gaat. Gelukkig kan een dit probleem verhelpen. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

  Dock connector kapot?

  Laadt uw smartphone niet goed op? Dan hoeft dit niet per se aan een kapotte batterij te liggen. Ook een defecte dock connector kan de oorzaak hiervan zijn. Deze zorgt er onder meer voor dat uw iPhone 6 verbinding maakt met het oplaadstation. Raakt de dock connector beschadigd, dan laadt deze dus niet meer (goed) op. Vaak zien wij dat dit type schade veroorzaakt wordt door het gebruik van de verkeerde oplaadkabel/USB-kabel of een adapter met het verkeerde voltage. Naast een slechte accu of kortsluiting in de dock connector kan een slechte adapter de oorzaak zijn dat uw telefoon beperkt oplaadt. Een kapotte dock connector kan veroorzaak worden door een val. Een ander veelvoorkomende schade van een val is een gebarsten scherm. Voor een kunt u ook bij Fixers terecht.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone 6 batterij reparatie

  De kosten van een iPhone 6 batterij reparatie zijn € 49,-. De prijzen van Fixers zijn altijd all-in! Dit houdt in dat in alle prijzen van Fixers de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Mochten prijzen toch niet duidelijk zijn, neem dan met ons op, wij helpen u graag verder.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap