0880040900

iPhone 6 camera

Meld je reparatie aan

Een kapotte iPhone 6 camera is erg vervelend wanneer u een fan bent van ‘selfies’ of het maken van foto’s. Dit is op te lossen met een reparatie, meld uw reparatie dan ook aan bij Fixers. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen dan ook elke uitvoeren. Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u 3 maanden garantie. De camera aan de achterkant van de iPhone 6 valt erg op, deze steekt namelijk een deel uit. De kans op schade aan de camera aan de achterkant is dan ook groot. Kies uit een van onze smart services en laat uw iPhone 6 camera repareren.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 camera: voorkant of achterkant

Een iPhone heeft twee camera’s een voor en achterkant. Mocht er een van de twee kapot zijn kan een noodzakelijk zijn, wanneer u wilt dat beide camera’s werken. Wanneer de camera aan de voorkant kapot is kunnen er geen ‘selfies’ meer worden gemaakt en kan videobellen lastiger worden. Geen mooie foto’s meer kunnen maken met de camera aan de achterkant is lastig wanneer u bepaalde momenten wilt vastleggen.

Achtercamera kapot?

Kunt u geen foto’s meer maken met de camera aan de achterkant van uw telefoon? Dan is het in de meeste gevallen zo dat ook de voorcamera niet of nauwelijks werkt. In Snapchat kunt u bijvoorbeeld wel gebruikmaken van deze camera, maar in een andere app niet. Fixers zoekt graag voor u uit of allebei de camera’s vervangen dienen te worden. Breng dus gerust een bezoekje aan onze repair stores. Wij zorgen ervoor dat u weer mooie foto’s kunt maken. Is uw camera gemaakt maar kunt u de kwaliteit van de camera niet goed zien door een gebarsten scherm? Laat dan ook gelijk uw scherm vervangen door een van de vakkundige monteurs van Fixers. Voor een met 3 maanden garantie kom je naar Fixers.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 reparatie

De kosten van een iPhone 6 camera reparatie zijn verschillend omdat er twee camera’s zijn, namelijk een voorcamera en een achtercamera. De prijs van de camera aan de achterkant is € 69,-. De prijs van de camera aan de voorkant is € 69,-. Wat wordt er precies vervangen bij een camera reparatie? Fixers beantwoord graag deze vraag. Bij de camera aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Bij de camera een de voorkant is dit anders, aan dit onderdeel zit namelijk ook de omgevingsmicrofoon, lichtsensor en de proximity-sensor. De omgevingsmicrofoon zorgt er voor dat u geluid om kunt nemen tijdens het filmen. De lichtsensor zorgt voor de automatische helderheid van het scherm, mits u dit heeft ingeschakeld. Als laatste de proximity-sensor, dit onderdeel zorgt er voor dat het scherm uitgeschakeld wordt tijdens het bellen. Al deze onderdelen worden eveneens vervangen voor één prijs. Eventueel andere worden wellicht op die manier tegelijkertijd opgelost. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen. Alle prijzen bij Fixers zijn inclusief BTW en montagekosten, het is een all-in prijs.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1108 reviews op trustpilot
Nikki
24 januari 2021
Geweldige service

Geweldige service! Vriendelijke medewerkers, erg snel en helemaal tevreden met het resultaat. Ook zeer goedkoop!

Sophie
23 januari 2021
Erg tevreden

Ik ben geholpen door Justin. Hij was erg vriendelijk en ondanks dat ik tegen sluitingstijd m’n laptop nog kwam ophalen heeft hij me erg geduldig geholpen. Dankjewel voor de goede service!

Martijn Datema
23 januari 2021
Duurde iets langer maar goeie service!

Duurde iets langer maar goeie service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap