0880040900

iPhone 6 mute knop

Meld je reparatie aan

Heeft u ook wel eens dat u gek wordt van uw iPhone die steeds overgaat? Steeds mensen die u berichten en bellen? Gelukkig heeft iPhone hier een oplossing voor gevonden, namelijk de mute knop. Nu kunt u in alle rust werken, televisie kijken, koken, slapen en nog veel meer. Wanneer deze knop niet meer goed werkt kan dit voor irritaties zorgen, zo kunt u niet meer rustig werken of televisie kijken maar toch bereikbaar zijn. Een iPhone reparatie kan dit probleem oplossen, Fixers is er voor uw iPhone 6 mute knop reparatie. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week klaar voor uw snelle en vakkundige reparatie. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Meld hier je reparatie aan

Geen rust!

Iedereen is tegenwoordig druk in de week met hun telefoon. In de trein hoort u misschien tientallen smartphones afgaan. Zelf wilt u anderen niet lastig vallen en gebruikt u dus regelmatig de iPhone 6 mute knop. Alleen wanneer u last heeft van verschillende kan het zijn dat de iPhone 6 mute knop niet meer werkt zoals u gewend bent. Het is erg vervelend wanneer u het geluid niet uit kan zetten wanneer u het geluid uit wilt zetten. U stoort uw rust maar misschien ook wel van anderen, denk aan een bios bezoek! Gelukkig kan Fixers dit iPhone probleem oplossen met een .

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 mute knop reparatie

De kosten van een iPhone 6 mute knop reparatie zijn € 69,-. Dit is een all-in prijs voor de ! Een all-in prijs houdt in dat de BTW-kosten en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6 mute knop reparatie worden verschillende onderdelen eveneens vervangen, denk aan de volumeknop. Dit onderdeel is namelijk een kabel met verschillende functies, zo bevinden deze knoppen zich aan één onderdeel. Mochten er andere knoppen niet meer werken? Wellicht is dat met één reparatie opgelost, erg handig!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap