0880040900

iPhone 6 oorluidspreker

Meld je reparatie aan

De mobiele telefoon neemt een belangrijke plek in in het dagelijks leven van veel mensen. De hele dag wordt er ge-appt, foto’s gemaakt, muziek geluisterd en gebeld. Het is dan ook de grootste schrik van iedere iPhone 6 gebruiker, dat de telefoon valt en breekt. Er zijn echter ook andere die het bellen zeer lastig maken. Door een val, vuil of onverklaarbare reden kan de iPhone 6 oorluidspreker defect raken. Wanneer u belt, kunt u uw gesprekspartner niet verstaan. Een situatie die u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Dat kan! Bij Fixers staan zes dagen per week ervaren monteurs voor u klaar om uw .

iPhone 6 oorluidspreker probleem

Wanneer uw iPhone 6 oorluidspreker defect is, dan kunt u uw gesprekspartner niet verstaan. Is de situatie andersom, de gesprekspartner kan u niet verstaan dan is er sprake van een ander defect. Kijkt u dan eens bij ons ‘’ overzicht. Mocht u twijfelen of het probleem aan uw iPhone 6 oorluidspreker ligt, dan kunt u eerst kosteloos een onderzoek (m.u.v. waterschade) door onze monteurs uit laten voeren bij één van de . Ook kunt u de volgende test uitvoeren; bel en maak daarbij gebruik van een hoofdtelefoonaansluiting of van de luidspreker op uw iPhone 6. Hoort u dan wel uw gesprekspartner, dan weet u zeker dat uw iPhone oorluidspreker kapot is. De reparatie is voor de monteurs van Fixers eenvoudig, zij vervangen de defecte oorluidspreker door een nieuwe oorluidspeker van hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard ontvangt u 3 maanden garantie op deze reparatie!

Waarom uw oorluidspreker niet werkt

Een defecte oorluidspreker kan verschillende oorzaken hebben. Vaak zien wij bij SWOOP dat door waterschade dit onderdeel beschadigd is geraakt. Uw telefoon gebruiken in een vochtige omgeving kan dit bijvoorbeeld veroorzaken. De kans op waterschade is enorm groot wanneer het scherm gebarsten is, een reden hier voor is dat water makkelijker in het toestel kan komen. Voor een gebarsten scherm bent u bij Fixers ook aan het juiste adres, namelijk voor een . Een andere reden kan zijn dat metaalsplinters de oorluidspreker vervormen. Werkt u bijvoorbeeld in een garage, als metaalbewerker of als lasser, dan is het belangrijk dat u uw iPhone 6 goed beschermt hiertegen. Is uw oorluidspreker kapot? Kom dan gerust eens langs. Wij vervangen het onderdeel voor u.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

iPhone 6s oorluidspreker reparatiekosten

De reparatiekosten voor de iPhone 6 oorluidspreker bedragen € 59,-. Bij Fixers werken we enkel met all-in prijzen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De iPhone 6 oorluidspreker reparatiekosten zijn dus inclusief BTW, montagekosten, onderdelen, een gratis onderzoek en 3 maanden garantie. Worden er tijdens het onderzoek andere defecten geconstateerd dan wordt u hier eerst over geïnformeerd. Fixers biedt drie vormen van smart service aan om uw iPhone 6 te laten maken. Zo garanderen wij dat iedereen bij ons terecht kan en als een tevreden klant weer zijn mobiele telefoon kan gebruiken. Heeft u nog vragen, neem dan eerst met ons op. Tot snel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores