iPhone 6 Plus achterkant

  De behuizing van een iPhone ik kenmerkend voor het type iPhone. Zo is de aluminium behuizing herkenbaar voor de iPhone 6. De behuizing beschermt het moederbord van de telefoon en laat de knoppen aan de zijkant zien. Wanneer de iPhone 6 Plus achterkant schade heeft kan dit voor verschillende ongemakken zorgen. Fixers biedt hiervoor de oplossing, namelijk een iPhone 6 Plus achterkant reparatie. De monteurs kunnen de behuizing van de iPone 6 vervangen. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar en repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Zo krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie op de . Kies uit een van onze ‘smart services’ wanneer u snel uw iPhone 6 wilt laten repareren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het .

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 6 Plus behuizing

  Een iPhone 6 Plus behuizing wordt ook wel eens iPhone 6 achterkant genoemd, dit omdat het ook werkelijk de achterkant is van een iPhone. Een iPhone behuizing beschermt de telefoon. Zo zitten alle componenten van een iPhone bevestigd aan de behuizing, denk aan het moederbord, de flex-kabels van knoppen, de luidsprekers en ga zo maar door. Het is belangrijk dat het moederbord goed beschermd is, dit is namelijk het belangrijkste component van een iPhone.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  iPhone 6 Plus achterkant kapot

  Het design van de smartphones van Apple zijn erg bekend en gewild, dit bepaalt namelijk ook het uiterlijk van het type iPhone. De iPhone 6 Plus is slank en strak dankzij de aluminium uitstraling. Een val van de telefoon kan voor vervelende schade zorgen, denk aan kromme hoeken of knoppen die niet meer werken. Een kromme hoek kan later voor meer schade zorgen. Zo past het scherm niet meer optimaal in de behuizing, het scherm is breekbaar en bestaat er een grotere kans dat het scherm gaat barsten. Gelukkig kunt u uw bij Fixers. Onze monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor snel en vakkundig de achterkant van uw telefoon vervangen. Snel het gebruiksgemak terug van uw telefoon, dat wil toch iedereen?

  Kosten iPhone 6 Plus achterkant reparatie

  Het laten vervangen van een iPhone 6 Plus achterkant kost € 159,-. Dit is een all-in prijs, wat inhoudt dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Een achterkant reparatie houdt in dat de totale behuizing inclusief zichtbare knoppen worden vervangen. Ook wordt de trilmotor vervangen, zo is de motor onderdeel van de iPhone 6 Plus behuizing. Fixers geeft eerlijk advies en zijn prijzen meteen duidelijk. Heeft u vragen, neem dan gelijk contact met ons op. De monteurs van Fixers helpen u graag verder.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap