0880040900

iPhone 6 Plus batterij

Meld je reparatie aan

Een kapotte batterij of een batterij die niet goed oplaadt is erg vervelend. Nu kunt u niet zo intensief uw telefoon gebruiken als in het begin toen het net uit het doosje kwam. Gelukkig is er Fixers die graag uw iPhone 6 Plus batterij vervangt. Last van een ander defect maar u heeft geen idee wat er kapot is? Geen probleem, onze monteurs zijn er voor elke . Dankzij de kennis en kunde is vrijwel elke reparatie dezelfde dag nog uitgevoerd. Voor een snelle iPhone reparatie meldt u uw toestel aan bij Fixers. Wilt u graag meer informatie over de ‘smart service’ of heeft u een vraag voor onze monteurs? U kunt Fixers 6 dagen in de week telefonisch en via de mail bereiken.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 Plus batterij reparatie of vervangen?

Het vervangen van een iPhone 6 Plus batterij is een specialistische klus. Gelukkig is deze klus snel geklaard door onze gespecialiseerde monteurs. Een iPhone 6 Plus batterij reparatie houdt in dat de iPhone 6 Plus batterij wordt vervangen voor een nieuwe batterij. Zij zijn namelijk bekend met dit veelvoorkomende en lossen dit dan ook erg graag voor u op. Uw door een van de monteurs van Fixers is een goed idee wanneer u het gebruiksgemak van uw telefoon weer terug wilt.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in één van onze vestigingen. Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus batterij reparatie

Het vervangen van een iPhone 6 Plus batterij kost bij Fixers € 59,-.Vervanging van de batterij houdt in dat uw oude batterij wordt vervangen voor een nieuwe batterij. Bij Fixers wordt er uitsluitend gewerkt met all-in prijzen. Een all-in prijs houdt in dat de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen bij de prijs. Bij Fixers zijn alle prijzen vrijwel meteen bekend. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap