iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

  Een volle batterij is erg belangrijk wilt u gebruik kunnen maken van uw iPhone. Opladen is hierbij erg belangrijk, wanneer een iPhone niet goed werkt kan het liggen aan de laadconnector. U kunt er voor kiezen om dit te laten repareren. Met deze reparatie kunnen maar liefst drie problemen opgelost worden. Zo wordt tijdens deze reparatie ook de microfoon en de hoofdtelefoon aansluiting. Zo worden er meerdere tegelijkertijd opgelost. Kies er voor om uw iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansluiting te repareren bij Fixers. De monteurs van Fixers bieden een snelle en vakkundige reparatieservice. Daarnaast krijgt u bij Fixers 12 maanden garantie op de reparatie.

  Meld hier je reparatie aan

  Weer een volle batterij, makkelijk bellen en muziek luisteren

  Wanneer u uw telefoon niet meer kunt opladen, geen muziek meer kunt luisteren en anderen u niet meer horen tijdens het bellen is dat erg vervelend. Kies er dan voor om uw om het gebruiksgemak van uw iPhone snel terug te hebben. Op die manier kunt u weer muziek luisteren zoals u gewend bent, bellen zonder ruis en uw iPhone opladen. Met een is het probleem opgelost.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

  De kosten van een iPhone 6 Plus laadconnector (incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.) reparatie is € 59,-. Het gaat hier om een all-in prijs, dit houdt in dat de montagekosten en BTW in de prijs zijn begrepen. Tijdens de reparatie worden dus drie functies van de iPhone 6 Plus vervangen. Mocht er mee dan één functie niet meer goed werken wordt beide problemen opgelost met een reparatie, en dat voor 1 prijs! Kom dus snel naar Fixers, onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en u krijgt 12 maanden garantie.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap