0880040900

iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

Meld je reparatie aan

Een volle batterij is erg belangrijk wilt u gebruik kunnen maken van uw iPhone. Opladen is hierbij erg belangrijk, wanneer een iPhone niet goed werkt kan het liggen aan de laadconnector. U kunt er voor kiezen om dit te laten repareren. Met deze reparatie kunnen maar liefst drie problemen opgelost worden. Zo wordt tijdens deze reparatie ook de microfoon en de hoofdtelefoon aansluiting. Zo worden er meerdere tegelijkertijd opgelost. Kies er voor om uw iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansluiting te repareren bij Fixers. De monteurs van Fixers bieden een snelle en vakkundige reparatieservice. Daarnaast krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Weer een volle batterij, makkelijk bellen en muziek luisteren

Wanneer u uw telefoon niet meer kunt opladen, geen muziek meer kunt luisteren en anderen u niet meer horen tijdens het bellen is dat erg vervelend. Kies er dan voor om uw om het gebruiksgemak van uw iPhone snel terug te hebben. Op die manier kunt u weer muziek luisteren zoals u gewend bent, bellen zonder ruis en uw iPhone opladen. Met een is het probleem opgelost.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

De kosten van een iPhone 6 Plus laadconnector (incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.) reparatie is € 59,-. Het gaat hier om een all-in prijs, dit houdt in dat de montagekosten en BTW in de prijs zijn begrepen. Tijdens de reparatie worden dus drie functies van de iPhone 6 Plus vervangen. Mocht er mee dan één functie niet meer goed werken wordt beide problemen opgelost met een reparatie, en dat voor 1 prijs! Kom dus snel naar Fixers, onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen en u krijgt 3 maanden garantie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap