0880040900

iPhone 6 Plus lichtsensor

Meld je reparatie aan

U bent aan de telefoon en opeens hoort u uw gesprekspartner niet meer. Waarschijnlijk heeft u onbewust met uw wang het gesprek beëindigd. Een probleem dat veroorzaakt wordt door een defecte iPhone 6 Plus lichtsensor. U kunt dit zelf controleren; wanneer u belt hoort het scherm van uw iPhone 6 Plus automatisch uit te schakelen. Blijft uw scherm aan, dan is uw lichtsensor defect. Aangezien dit onhandig is bij ieder gesprek wilt u dit graag zo snel mogelijk verholpen hebben. Gelukkig staan de monteurs van Smarterepair zes dagen per week uw klaar om uw ! Ook wanneer u niet precies weet wat er mis is met uw iPhone 6 Plus voeren wij eerst een gratis check uit (m.u.v. ).

iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie

Wanneer de iPhone 6 Plus lichtsensor niet werkt, wordt ieder telefoongesprek lastiger omdat uw wang onbewust de telefoon bedient. Met een iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie is dit probleem snel verholpen! De lichtsensor reparatie behelst veel meer in dan alleen vervanging van de lichtsensor. Aan dit onderdeel zit namelijk ook de voor-camera gekoppeld, welke u gebruikt tijdens videobellen en tijdens het maken van selfies. De omgevingsmicrofoon zit gekoppeld, welke zorgt voor de geluidsopname tijdens het filmen. De werking van het scherm wordt naast de lichtsensor ook bepaald door de proximity-sensor. Samen zorgen zij voor de helderheid van het scherm en het uitschakelen van het scherm tijdens het bellen. De iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie is dus een 3-in-1 reparatie en zorgt ervoor dat u uw iPhone 6 Plus als nieuw weer terug krijgt!

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Lichtsensor vakkundig gerepareerd

Is uw lichtsensor defect? Dan staan de medewerkers van SWOOP graag voor u klaar. Om bij de sensor te kunnen komen, moeten wij de telefoon openmaken. Uiteraard gaan wij hierbij voorzichtig te werken. Er zal dan ook geen schade ontstaan aan het scherm of een ander onderdeel van uw smartphone. Wij zorgen ervoor dat de lichtsensor weer goed de helderheid van uw scherm regelt. Op onze werkzaamheden krijgt u altijd 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie

De kosten van een iPhone 6 Plus lichtsensor reparatie zijn € 69,-. Deze prijs is all-in; dus inclusief BTW, montagekosten, hoogste kwaliteit onderdelen, 3 maanden garantie en de gratis iPhone controle. Indien de Fixers monteur tijdens de controle andere defecten constateert wordt u hier eerst over geïnformeerd. Zo bent u voor een of reparatie bij Fixers aan het juiste adres. U bepaalt zelf welke reparatie(s) wordt uitgevoerd. Maak dus snel een afspraak in één van onze filialen of stel eerst een vraag via het . Geen tijd om langs te komen met uw defecte iPhone 6 Plus? Dan kiest u gewoon voor één van onze andere smart services! Fixers staat voor vakkundige monteurs, hoge kwaliteit onderdelen en top service. Ervaar het vandaag nog!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores