0880040900

iPhone 6 Plus oorluidspreker

Meld je reparatie aan

Bent u aan het bellen maar hoort u uw geprekspartner niet of niet goed? Dit kan aan uw iPhone 6 Plus oorluidspreker liggen. Een kan dit probleem verhelpen. Tijdens een iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie wordt de oorluidspreker vervangen. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar om de reparatie uit te voeren. Er wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd en op de reparatie krijgt u 3 maanden garantie. Fixers is dé reparatiespecialist voor uw iPhone reparatie.

Meld hier je reparatie aan

Hoort u niks meer na het bellen?

Niks horen tijdens een gesprek is niet fijn, zo belt u immers iemand om een gesprek te voeren. Dit probleem is niet handig, Fixers lost voor u verschillende op. Door een stoot of een val van uw iPhone kan het zijn dat de oorluidspreker defect is gegaan. De oorluidspreker vervangen kan het probleem snel oplossen. Mocht er door de val nog meer defect zijn gegaan terwijl u dit niet weet? Geen probleem, Fixers onderzoekt kosteloos uw iPhone.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie

De kosten van een iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie is € 59,-, dit is een all-in prijs. Een all-in prijs voor deze houdt in dat bij de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6 Plus oorluidspreker reparatie wordt uitsluitend de oorluidspreker vervangen. De oorluidspreker wordt hier vervangen door een nieuwe oorluidspreker. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie en het reparatieonderdeel.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap