0880040900

iPhone 6 Plus scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Een kapot scherm is erg vervelend, vooral het enorme scherm van de iPhone 6 Plus. U wilt natuurlijk het gebruiksgemak behouden en snel en eenvoudig over het scherm heen kunnen. Kom dan naar Fixers, dan bent u aan het juiste adres voor een iPhone 6 Plus scherm reparatie. Een is een specialistische klus. Gelukkig hebben de monteurs van Fixers genoeg kennis en kunde om deze reparatie uit te voeren. Voor een snelle en vakkundige iPhone reparatie bent u dus bij Fixers aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over uw telefoon reparatie of heeft u een vraag voor een van onze monteurs? Neem dan contact met ons op, u kunt ons altijd vrijblijvend bellen en mailen of maak gebruik van het .

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 Plus scherm reparatie komt het meeste voor

Een scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties bij Fixers, zo ook de meest voorkomende iPhone 6 Plus reparatie. Een val of stoot is al voldoende waardoor het scherm kan barsten of breken. Gelukkig kunnen de monteurs van Fixers uw . Wist u al dat meer dan 25% van alle smartphone-gebruikers blijft rondlopen met een kapot scherm? Dit is helemaal niet nodig met een iPhone 6 Plus scherm reparatie uitgevoerd door Fixers. Voor eventueel andere bent u ook bij Fixers aan het juiste adres, zo is onderzoek bij Fixers altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade).

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Wat kost een iPhone 6 Plus scherm reparatie

Het vervangen van een iPhone 6 Plus scherm kost € 179,- (origineel) of € 159,- (Klasse A). Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat in de prijs de BTW-kosten en montagekosten zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk bij Fixers. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een iPhone 6 Plus scherm reparatie houdt in dat het glas en LCD-scherm vervangen worden. Mocht het scherm helemaal niet werken na een val vanwege beschadiging aan het LCD-scherm, dan is dat met een iPhone 6 Plus scherm reparatie bij Fixers in de meeste gevallen ook verholpen. Voor het vervangen van het glas inclusief LCD-scherm voor een all-in prijs bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap