0880040900

iPhone 6 Plus waterschade

Meld je reparatie aan

iPhone 6 Plus waterschade is een van de meest vervelende schades ter wereld. Wanneer u geluk heeft werkt uw telefoon na verloop van tijd, echter na een lange tijd kan de waterschade voor onherstelbare schade zorgen. Wanneer u uw telefoon niet chemisch laat reinigen kan er vocht in het toestel blijven zitten. Op de lange termijn kan dit voor corrosie zorgen, deze schade is niet te herstellen. Kies daarom altijd bij waterschade voor een chemische reiniging bij Fixers. Mocht er tijdens onderzoek blijken dat er een nodig is zodat u het toestel weer kunt gebruiken nemen wij eerst contact met u op. Elke reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om deze kwaliteit te waarborgen krijgt u na elke reparatie 3 maanden garantie op het reparatieonderdeel.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 Plus waterschade? Schakel uw iPhone 6 Plus direct uit!

Waterschade is erg vervelend. Velen denken dan gelijk dat een telefoon niet meer te gebruiken is, echter in de meeste gevallen in dit om te draaien. Bij waterschade moet u gelijk uw telefoon uitzetten om kortsluiting te voorkomen. Niet gaan testen of uw telefoon na waterschade nog aan gaat! Met een chemische reiniging wordt al het vocht uit uw telefoon gehaald. Gebruikt u uw iPhone 6 Plus nog steeds na waterschade? Dan raden wij alsnog aan om een chemische reiniging uit te laten voeren door een van onze monteurs. Op die manier bent u er zeker van dat al het vocht is verwijderd, wanneer u dit niet doet kan het vocht eventueel voor corrosie zorgen. Deze schade is niet op te lossen, uw telefoon is dan total loss.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone 6 Plus waterschade onderzoek liggen op € 29,-. Dit is een all-in prijs, namelijk inclusief BTW en montagekosten. Een chemische reiniging houdt in dat uw telefoon uit elkaar wordt gehaald, hier na worden alle onderdelen gereinigd. Nadat alle onderdelen zijn gereinigd wordt uw iPhone 6 Plus gemonteerd, nu kan uw telefoon getest worden of alle functionaliteiten nog werken. Wanneer er defecten optreden kunt u er voor kiezen om onze monteurs uw . Na een chemische reiniging krijgt u een rapport van eventuele defecten wanneer hier sprake van is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap