0880040900

iPhone 6 Plus waterschade

Meld je reparatie aan

iPhone 6 Plus waterschade is een van de meest vervelende schades ter wereld. Wanneer u geluk heeft werkt uw telefoon na verloop van tijd, echter na een lange tijd kan de waterschade voor onherstelbare schade zorgen. Wanneer u uw telefoon niet chemisch laat reinigen kan er vocht in het toestel blijven zitten. Op de lange termijn kan dit voor corrosie zorgen, deze schade is niet te herstellen. Kies daarom altijd bij waterschade voor een chemische reiniging bij Fixers. Mocht er tijdens onderzoek blijken dat er een nodig is zodat u het toestel weer kunt gebruiken nemen wij eerst contact met u op. Elke reparatie wordt uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen, om deze kwaliteit te waarborgen krijgt u na elke reparatie 3 maanden garantie op het reparatieonderdeel.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 Plus waterschade? Schakel uw iPhone 6 Plus direct uit!

Waterschade is erg vervelend. Velen denken dan gelijk dat een telefoon niet meer te gebruiken is, echter in de meeste gevallen in dit om te draaien. Bij waterschade moet u gelijk uw telefoon uitzetten om kortsluiting te voorkomen. Niet gaan testen of uw telefoon na waterschade nog aan gaat! Met een chemische reiniging wordt al het vocht uit uw telefoon gehaald. Gebruikt u uw iPhone 6 Plus nog steeds na waterschade? Dan raden wij alsnog aan om een chemische reiniging uit te laten voeren door een van onze monteurs. Op die manier bent u er zeker van dat al het vocht is verwijderd, wanneer u dit niet doet kan het vocht eventueel voor corrosie zorgen. Deze schade is niet op te lossen, uw telefoon is dan total loss.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 Plus waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone 6 Plus waterschade onderzoek liggen op € 29,-. Dit is een all-in prijs, namelijk inclusief BTW en montagekosten. Een chemische reiniging houdt in dat uw telefoon uit elkaar wordt gehaald, hier na worden alle onderdelen gereinigd. Nadat alle onderdelen zijn gereinigd wordt uw iPhone 6 Plus gemonteerd, nu kan uw telefoon getest worden of alle functionaliteiten nog werken. Wanneer er defecten optreden kunt u er voor kiezen om onze monteurs uw . Na een chemische reiniging krijgt u een rapport van eventuele defecten wanneer hier sprake van is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap