0880040900

iPhone 6 scherm reparatie

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 scherm repareren

1 op de 10 smartphonegebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Bent u 1 van de 10? Is uw iPhone 6 lastig te bedienen, omdat er een barst in het scherm zit of het display steeds uitvalt? Dan biedt iPhone 6 scherm reparatie uitkomst. Fixers is dan hét enige juiste adres. Snelle service en dé beste kwaliteit vindt u hier. Kom langs en uw iPhone 6 scherm is vaak al dezelfde dag gemaakt of kies voor onze ophaalservice. Uw iPhone weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

Uw iPhone 6 scherm dezelfde dag al gemaakt

Moet uw iPhone 6 scherm vervangen worden? Dan biedt Fixers u de unieke klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen kan het scherm van uw iPhone 6 vervangen worden op dezelfde dag. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi. En het beste komt nog! U heeft geen afspraak nodig om langs te komen. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij één van onze vestigingen.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en houd het in de gaten.

Of kies voor onze ophaalservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook kiezen voor de ophaalservice van Fixers. Uw iPhone 6 wordt dan opgehaald door PostNL op de door u gekozen datum. Na ontvangst wordt het scherm van uw iPhone 6 zo snel mogelijk gecontroleerd, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. U kunt ook uw iPhone naar ons opsturen.

Altijd dé allerhoogste kwaliteit iPhone schermreparatie

Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop, daarom wordt er bij een kapot beeldscherm voor gekozen om het gehele display te vervangen. Hierbij wordt altijd gebruikgemaakt van onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit. Zo wordt erop gelet dat het glas van het display de juiste dikte heeft en dat de glasplaat een goede coating heeft. Alleen dan kan de kwaliteit van uw iPhone 6 scherm gewaarborgd blijven.

Waar andere partijen alleen het iPhone 6 glas vervangen, kiest Fixers hier niet voor. Waarom? De glasplaat en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd. Alleen het iPhone 6 glas vervangen, is hierdoor haast niet te doen. Als het al lukt om de (kapotte) glasplaat vakkundig te verwijderen, dan is het onmogelijk om het nieuwe glas te verlijmen met het display én de kwaliteit van het scherm te behouden. De lijm kan vlekken veroorzaken op het beeldscherm of zelfs loslaten. Is dit laatste het geval, dan kan er stof tussen het scherm komen, waardoor het beeld onscherp wordt. Om de kwaliteit van uw iPhone te kunnen waarborgen, vervangt Fixers daarom zowel het glas als het lcd-scherm.

Waarom Fixers?

Laat het scherm van uw iPhone 6 vervangen bij Fixers. U profiteert dan verschillende voordelen:
1. 3 maanden garantie op uw reparatie.
2. Kom langs en de reparatie wordt binnen dezelfde dag uitgevoerd. In een mum van tijd is het scherm van uw iPhone 6 weer als nieuw.
3. Geen tijd om bij ons binnen te lopen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice of stuur uw iPhone naar ons op.
4. Duidelijke tarieven. De kosten zijn all-in. Hier bovenop komen dus geen btw- of montagekosten. Achteraf komt u dus niet voor verrassingen te staan.
5. Kwaliteit staat voorop. Fixers werkt met alleen met onderdelen van dé allerhoogste kwaliteit.

iPhone 6 scherm vervangen?

Wilt u het scherm van uw iPhone 6 laten maken? Dan helpt Fixers u graag. Voor iPhone 6 scherm reparatie betaalt u een all-in prijs. Hier bovenop komen dus geen extra btw- of montagekosten. Heeft u een andere defect aan uw iPhone 6? Of wilt u een andere iPhone laten repareren? Dan kunt u uitstekend terecht bij Fixers. Dankzij jarenlange ervaring kan Fixers u helpen bij elke iPhone reparatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap