iPhone 6 scherm reparatie

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 6 scherm repareren

  1 op de 10 smartphonegebruikers loopt rond met een kapot beeldscherm. Bent u 1 van de 10? Is uw iPhone 6 lastig te bedienen, omdat er een barst in het scherm zit of het display steeds uitvalt? Dan biedt iPhone 6 scherm reparatie uitkomst. Fixers is dan hét enige juiste adres. Snelle service en dé beste kwaliteit vindt u hier. Kom langs en uw iPhone 6 scherm is supersnel gemaakt. Of kies voor onze ophaalservice. Uw iPhone is weer snel als nieuw en dat tegen een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus!

  Uw iPhone 6 scherm supersnel gemaakt

  Moet uw iPhone 6 scherm vervangen worden? Dan biedt Fixers u snelle service. In de meeste gevallen kan het scherm van uw iPhone 6 vervangen worden binnen 30 minuten. Terwijl u wacht, kunt u genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi. En het beste komt nog! U heeft geen afspraak nodig om langs te komen. Mag wel, maar hoeft dus niet. Kom dus gerust eens binnenlopen bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Almere, Utrecht of Tilburg.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Nieuw-Vennep, Blaricum, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam IJburg, Leiden en Rosmalen. Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op Facebook en houdt het in de gaten.

  Of kies voor onze ophaalservice

  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook kiezen voor de ophaalservice van Fixers. Uw iPhone 6 wordt dan opgehaald door PostNL op de door u gekozen datum. Na ontvangst wordt het scherm van uw iPhone 6 binnen enkele werkdagen gecontroleerd, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. U kunt ook uw iPhone naar ons opsturen.

  Altijd dé allerhoogste kwaliteit iPhone schermreparatie

  Het leveren van kwaliteit staat bij Fixers voorop, daarom wordt er bij een kapot beeldscherm voor gekozen om het gehele display te vervangen. Hierbij wordt altijd gebruikgemaakt van originele onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Zo wordt erop gelet dat de kwaliteit van uw iPhone 6 scherm gewaarborgd blijven.

  Waar andere partijen alleen het iPhone 6 glas vervangen, kiest Fixers hier niet voor. Waarom? De glasplaat en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd. Alleen het iPhone 6 glas vervangen, is hierdoor haast niet te doen. Als het al lukt om de (kapotte) glasplaat vakkundig te verwijderen, dan is het onmogelijk om het nieuwe glas te verlijmen met het display én de kwaliteit van het scherm te behouden. De lijm kan vlekken veroorzaken op het beeldscherm of zelfs loslaten. Is dit laatste het geval, dan kan er stof tussen het scherm komen, waardoor het beeld onscherp wordt. Om de kwaliteit van uw iPhone te kunnen waarborgen, vervangt Fixers daarom zowel het glas als het lcd-scherm.

  iPhone 6 scherm vervangen?

  Wilt u het scherm van uw iPhone 6 laten maken? Dan helpt Fixers u graag. Voor iPhone 6 scherm reparatie betaalt u een all-in prijs. Hier bovenop komen dus geen extra btw- of montagekosten. Heeft u een andere defect aan uw iPhone 6? Of wilt u een andere iPhone laten repareren? Dan kunt u uitstekend terecht bij Fixers. Dankzij jarenlange ervaring kan Fixers u helpen bij elke iPhone reparatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap