0880040900

iPhone 6 waterschade

Meld je reparatie aan

Het is misschien al een keer gebeurd bij u. Het regent terwijl u naar huis fietst en thuis komt u erachter dat de zak van uw jas open stond. Nu is uw iPhone aan het zwemmen. Of u heeft net de was aangezet en wilt een vriend(in) bellen om wat af te spreken maar dan beseft u opeens dat uw iPhone in de wasmachine zit. iPhone 6 waterschade is een van de meest voorkomende schades aan een telefoon. Wanneer u geluk heeft werkt uw telefoon na een tijd weer. Alleen velen weten niet dat waterschade later voor schade kan zorgen. Na verloop van tijd kan er corrosie ontstaan, dit is onomkeerbaar. Kom daarbij bij waterschade altijd langs Fixers voor een waterschade onderzoek. Een waterschade onderzoekt start met een chemische reiniging. Tijdens een chemische reiniging, welke 24 uur duurt, wordt het vocht uit uw toestel verwijderd en vervolgens onderzoeken wij uw telefoon op eventuele defecten. De reparatietarieven voor een zijn vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Wilt u meer informatie over uw waterschade onderzoek? Heeft u een andere vraag? Bellen en mailen kan altijd! U kunt ook gebruik maken van het .

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 waterschade: handel snel!

Waterschade aan uw telefoon is erg vervelend, echter betekent dit gelukkig niet meteen het einde van uw telefoon. Bij waterschade is het belangrijk om uw telefoon vrijwel direct uit te schakelen om kortsluiting te voorkomen. Ga dus niet testen of uw iPhone 6 na aanraking met vocht wel of niet werkt. Kom daarna meteen naar Fixers voor een chemische reiniging. Waterschade is erg vervelend maar betekent niet meteen dat u uw iPhone 6 niet meer kunt gebruiken. Wellicht kunt u uw na een waterschade onderzoek bij Fixers. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 waterschade onderzoek

De kosten van een waterschade onderzoek zijn bij Fixers € 59,-. Deze prijs is all-in, wat inhoudt dat het inclusief BTW en montagekosten is. Uw iPhone 6 wordt uit elkaar gehaald, gereinigd (24uur), gemonteerd en getest op eventuele defecten dankzij de waterschade. Waterschade kan er toe geleid hebben dat een aantal onderdelen niet meer werken. Wellicht is uw iPhone 6 na de reiniging alweer helemaal in orde.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap