0880040900

iPhone 6 waterschade

Meld je reparatie aan

Het is misschien al een keer gebeurd bij u. Het regent terwijl u naar huis fietst en thuis komt u erachter dat de zak van uw jas open stond. Nu is uw iPhone aan het zwemmen. Of u heeft net de was aangezet en wilt een vriend(in) bellen om wat af te spreken maar dan beseft u opeens dat uw iPhone in de wasmachine zit. iPhone 6 waterschade is een van de meest voorkomende schades aan een telefoon. Wanneer u geluk heeft werkt uw telefoon na een tijd weer. Alleen velen weten niet dat waterschade later voor schade kan zorgen. Na verloop van tijd kan er corrosie ontstaan, dit is onomkeerbaar. Kom daarbij bij waterschade altijd langs Fixers voor een waterschade onderzoek. Een waterschade onderzoekt start met een chemische reiniging. Tijdens een chemische reiniging, welke 24 uur duurt, wordt het vocht uit uw toestel verwijderd en vervolgens onderzoeken wij uw telefoon op eventuele defecten. De reparatietarieven voor een zijn vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zijn, neem dan gelijk contact met ons op. Wilt u meer informatie over uw waterschade onderzoek? Heeft u een andere vraag? Bellen en mailen kan altijd! U kunt ook gebruik maken van het .

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6 waterschade: handel snel!

Waterschade aan uw telefoon is erg vervelend, echter betekent dit gelukkig niet meteen het einde van uw telefoon. Bij waterschade is het belangrijk om uw telefoon vrijwel direct uit te schakelen om kortsluiting te voorkomen. Ga dus niet testen of uw iPhone 6 na aanraking met vocht wel of niet werkt. Kom daarna meteen naar Fixers voor een chemische reiniging. Waterschade is erg vervelend maar betekent niet meteen dat u uw iPhone 6 niet meer kunt gebruiken. Wellicht kunt u uw na een waterschade onderzoek bij Fixers. Heeft u een nodig? Bij Fixers kunt u terecht voor alle iPhone 6-serie modellen.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6 waterschade onderzoek

De kosten van een waterschade onderzoek zijn bij Fixers € 59,-. Deze prijs is all-in, wat inhoudt dat het inclusief BTW en montagekosten is. Uw iPhone 6 wordt uit elkaar gehaald, gereinigd (24uur), gemonteerd en getest op eventuele defecten dankzij de waterschade. Waterschade kan er toe geleid hebben dat een aantal onderdelen niet meer werken. Wellicht is uw iPhone 6 na de reiniging alweer helemaal in orde.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap