0880040900

iPhone 6s achterkant

Meld je reparatie aan

De achterkant van alle iPhones is herkenbaar voor het type iPhone. Zo heeft de iPhone 5c gekleurde backcovers, de iPhone 5s en 5 glazen plaatjes aan de onder- en bovenkant en de iPhone 6 en 6Plus zijn van aluminium met plastic strips. Apple heeft gekozen voor plastic strips zodat de iPhone 6s signalen kunnen ontvangen, aluminium laat namelijk niet alle signalen door. De achterkant heeft dus verschillende functies, zo zitten de fysieke knoppen ook verbonden aan de achterkant. Wanneer de achterkant flink beschadigd is kunt u kiezen voor een . Hier wordt de iPhone 6s achterkant vervangen voor een nieuwe iPhone 6s backcover.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6s backcover

Een iPhone 6s achterkant wordt ook wel iPhone 6s backcover genoemd. Deze Engelse benaming wordt regelmatig gebruikt door bijvoorbeeld onze monteurs. Deze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 6s achterkant te vervangen. Hier worden alle onderdelen van uw iPhone overgezet, denk bijvoorbeeld aan het moederbord. Mocht u nog last hebben van andere , neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Heeft u last van ? Fixers voert een chemische reiniging uit voor € 59,-, na reiniging krijgt u van ons een uitgebreid onderzoeksrapport met hier eventuele kosten voor een iPhone reparatie. Een iPhone reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord van de reparatiekosten, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan.

Kosten iPhone 6s achterkant reparatie

De kosten van een iPhone 6s achterkant reparatie kost € 159,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6s achterkant reparatie wordt de gehele backcover vervangen. Een is een specialistische klus, de monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect repareren. Zo zijn wij er voor bijvoorbeeld uw , of . Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder – ‘Smart service with a smile!’.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1204 reviews op trustpilot
Roel Simons
26 februari 2021
Spatiebalk van MacBook bleef hangen

Spatiebalk van toetsenbord van MacBook bleef hangen. Toen ik Fixers belde checkten ze direct of mijn exemplaar binnen vervangingsprogramma viel. Dat bleek het geval. De inname van de reparatie door Serkan ging zorgvuldig en hij was duidelijk in het proces en de afwikkeling. Binnen 48 kreeg ik een melding dat de laptop gereed was. Dat vond ik erg vlot. Bij het ophalen bleek dat de laptop mooi schoongemaakt was. Medewerker Serkan is vriendelijk en zorgvuldig. Ik ben blij dat er zo secuur met m’n apparaat is omgesprongen.

Anastassis Perrakis
26 februari 2021
Very professional crew

Very professional crew, excellent communication, technically excellent, spotless shop. Simply very highly recommended.

Rudolf Janssen
25 februari 2021
Betrouwbare service!

Betrouwbare service!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap