0880040900

iPhone 6s achterkant

Meld je reparatie aan

De achterkant van alle iPhones is herkenbaar voor het type iPhone. Zo heeft de iPhone 5c gekleurde backcovers, de iPhone 5s en 5 glazen plaatjes aan de onder- en bovenkant en de iPhone 6 en 6Plus zijn van aluminium met plastic strips. Apple heeft gekozen voor plastic strips zodat de iPhone 6s signalen kunnen ontvangen, aluminium laat namelijk niet alle signalen door. De achterkant heeft dus verschillende functies, zo zitten de fysieke knoppen ook verbonden aan de achterkant. Wanneer de achterkant flink beschadigd is kunt u kiezen voor een . Hier wordt de iPhone 6s achterkant vervangen voor een nieuwe iPhone 6s backcover.

Kies het juiste type device

iPhone 6s backcover

Een iPhone 6s achterkant wordt ook wel iPhone 6s backcover genoemd. Deze Engelse benaming wordt regelmatig gebruikt door bijvoorbeeld onze monteurs. Deze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 6s achterkant te vervangen. Hier worden alle onderdelen van uw iPhone overgezet, denk bijvoorbeeld aan het moederbord. Mocht u nog last hebben van andere , neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken kosteloos naar het defect, met uitgang van waterschade. Heeft u last van ? Fixers voert een chemische reiniging uit voor € 59,-, na reiniging krijgt u van ons een uitgebreid onderzoeksrapport met hier eventuele kosten voor een iPhone reparatie. Een iPhone reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord van de reparatiekosten, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan.

Kosten iPhone 6s achterkant reparatie

De kosten van een iPhone 6s achterkant reparatie kost € 159,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Bij een iPhone 6s achterkant reparatie wordt de gehele backcover vervangen. Een is een specialistische klus, de monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect repareren. Zo zijn wij er voor bijvoorbeeld uw , of . Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder – ‘Smart service with a smile!’.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1410 reviews op trustpilot
Anoush Saadat
24 januari 2022
Very professional service and results

Very professional service and results

Sangeeta
21 januari 2022
Super snel en goed geholpen

Super snel en goed geholpen. Vriendelijk en goede uitleg gekregen van het probleem. Hoe het in het vervolg te voorkomen. 👍🏽

Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap