0880040900

iPhone 6s batterij

Meld je reparatie aan

U kent het misschien wel, zit u in de trein na een lange dag werken en wilt u een beetje rust aan uw hoofd. U besluit dat u muziek wilt luisteren, u stopt uw hoofdtelefoon in uw iPhone. En dan gebeurt het, uw iPhone valt uit, batterij leeg. Nu wordt het een lange reis denk u bij zichzelf. Het kan zijn dat de kwaliteit door gebruik van uw batterij sterk naar achteren is gegaan. Dit merkt u wanneer de batterij niet meer goed oplaadt of snel leeg is. De oplossing hier voor is een , de monteurs van Fixers vervangen graag uw iPhone 6s batterij. Op die manier heeft u weer snel al het gebruiksgemak terug.

Meld hier je reparatie aan

Het opladen van een iPhone 6s batterij

Een ding wat velen niet moeten vergeten is het opladen van de batterij. Op die manier bent u de gehele dag bereikbaar en heeft u altijd een goedwerkende telefoon bij de hand. Wanneer de batterij niet goed oplaadt of snel leeg is kan het zijn dat de batterij defect is. Een iPhone wordt regelmatig gebruikt, zo vragen alle functies veel vermogen. Na verloop van tijd kan dit voor zorgen. U kunt er voor kiezen om uw iPhone te laten maken door een reparatiespecialist. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar, zij helpen u graag verder. ‘Smart service with a smile!’.

Kosten iPhone 6s batterij reparatie

Een iPhone 6s batterij reparatie kost € 59,-. Dit houdt in dat de batterij wordt vervangen. Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Alle prijzen bij Fixers zijn all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Een all-in prijs voor een ! Daarnaast zijn wij er ook voor andere iPhone 6s reparaties, denk aan een , of .

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap