0880040900

iPhone 6s batterij

Meld je reparatie aan

U kent het misschien wel, zit u in de trein na een lange dag werken en wilt u een beetje rust aan uw hoofd. U besluit dat u muziek wilt luisteren, u stopt uw hoofdtelefoon in uw iPhone. En dan gebeurt het, uw iPhone valt uit, batterij leeg. Nu wordt het een lange reis denk u bij zichzelf. Het kan zijn dat de kwaliteit door gebruik van uw batterij sterk naar achteren is gegaan. Dit merkt u wanneer de batterij niet meer goed oplaadt of snel leeg is. De oplossing hier voor is een , de monteurs van Fixers vervangen graag uw iPhone 6s batterij. Op die manier heeft u weer snel al het gebruiksgemak terug.

Meld hier je reparatie aan

Het opladen van een iPhone 6s batterij

Een ding wat velen niet moeten vergeten is het opladen van de batterij. Op die manier bent u de gehele dag bereikbaar en heeft u altijd een goedwerkende telefoon bij de hand. Wanneer de batterij niet goed oplaadt of snel leeg is kan het zijn dat de batterij defect is. Een iPhone wordt regelmatig gebruikt, zo vragen alle functies veel vermogen. Na verloop van tijd kan dit voor zorgen. U kunt er voor kiezen om uw iPhone te laten maken door een reparatiespecialist. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar, zij helpen u graag verder. ‘Smart service with a smile!’.

Kosten iPhone 6s batterij reparatie

Een iPhone 6s batterij reparatie kost € 59,-. Dit houdt in dat de batterij wordt vervangen. Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Alle prijzen bij Fixers zijn all-in prijzen, dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Een all-in prijs voor een ! Daarnaast zijn wij er ook voor andere iPhone 6s reparaties, denk aan een , of .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1104 reviews op trustpilot
Gertjan Van de Groep
21 januari 2021
Perfecte service voor m’n Apple MacBook

Mijn Apple Mac book is perfect en kundig gerepareerd met nog wat extra service erbij. Alle communicatie en informatie zoals van te voren afgesproken. Top dus.

robert vanderwal
21 januari 2021
Macbook reparatie binnen een week van aanmelden tot gerepareerd.

Op zaterdag 16 januarie op afspraak mijn macbook pro ter reparatie aangeboden (afspraak liep via Apple daar het een correctie onder garantie betrof). Maandag keurig via mail op de hoogte gebracht van het feit dat er onderdelen besteld waren voor de benodigde reparatie en donderdag 21 januarie de macbook weer op kunnen halen. Alles ging precies zoals bij aanvang uitgelegd was en precies zoals je het wilt.

Flip van den Bosch
21 januari 2021
Goed gerepareerd binnen afgesproken…

Goed gerepareerd binnen afgesproken tijd! Goede service.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap