0880040900

iPhone 6s camera

Meld je reparatie aan

Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiel op zak. Men kan te allen tijden verschillende momenten vastleggen. Denk aan de eerste stappen van uw baby, uw drankje in de zon en ga zo maar door. Wanneer de camera kapot is kan dit niet meer, een kan dit probleem oplossen. Uw iPhone 6s camera werkt hier na weer zoals u gewend bent. Op die manier heeft u het gebruiksgemak weer terug. Of het nu gaat om de camera aan de voorkant of de camera aan de achterkant, voor beide camera’s biedt Fixers de oplossing.

Camera reparatie: voor en achter

Het maken van foto’s met een iPhone is bijna niet meer weg te denken. Elk nieuw type iPhone heeft een betere camera, wanneer het zo doorgaat is een professionele camera er niks meer bij. Een camera van een iPhone en een goede bewerkingsapplicatie kan er voor zorgen dat u bijna een professionele fotograaf bent. Wanneer een camera niet meer werkt kan dit voor zorgen, momenten kunnen niet meer vastgelegd worden en u kunt er niet achter komen of u nou wel of niet een goede fotograaf bent. Een lost dit probleem op! Hier kunnen onze ervaren monteurs de camera repareren.

Kosten iPhone 6s camera reparatie

Een iPhone 6s camera aan de voorkant reparatie kost € 99,- en een iPhone 6s camera aan de achterkant reparatie kost € 79,-. Beide prijzen zijn all-in prijzen. Dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. ‘We simply make people happy’ – zo helpen wij onze klanten graag verder en zoeken wij naar een passende oplossing. Wanneer u niet precies weet wat het defect is onderzoeken wij kosteloos naar het defect (m.u.v. vochtschade). Zo zijn wij er ook voor een reparatie en onderzoek. Na onderzoek communiceren wij gelijk de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de reparatie uit. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan, de reparatie tarieven zijn vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zo zijn, neem dan gelijk contact met ons op. De monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores