0880040900

iPhone 6s home button

Meld je reparatie aan

Een iPhone 6s home button is erg handig en u maakt er hoogstwaarschijnlijk veel gebruikt van. Denk aan het snel schakelen tussen openstaande vensters, het maken van een screenshot, het ontgrendelen van uw telefoon en nog veel meer. Een val of stoot kan de home button beschadigen en er voor zorgen dat een noodzakelijk is. Hier wordt de iPhone 6s home button vervangen, echter moet u wel rekening mee houden dat de functie van de vingerafdrukscanner niet meer werkt. De home button van een iPhone 6s is namelijk uniek waardoor schade aan een iPhone 6s home button betekent dat de functie van de vingerafdrukscanner weg is. Fixers kan snel en vakkundig uw iPhone 6s home button vervangen.

iPhone 6s home button defect

Wanneer uw iPhone 6s home button niet meer werkt kunt u geen screenshot meer maken, schakelen tussen openstaande vensters, het scherm verkleinen en snel Siri oproepen. Een home button reparatie bij Fixers kan deze oplossen. Let er alleen wel op dat vervanging van de iPhone 6s home button betekent dat u de functie van vingerafdrukscanner niet meer werkt. Een vervangt dus de home button waardoor u weer snel screenshots kan maken, snel kan schakelen tussen openstaande vensters, eenvoudig naar het beginscherm kan en nog veel meer. Wanneer u er niet zeker van bent dat de iPhone 6s home button defect is onderzoeken de monteurs van Fixers kosteloos naar het defect. Wij helpen u graag verder met eerlijk advies en een lekkere bak koffie of thee.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s + home button reparatie

Uw door ervaren monteurs? Een iPhone 6s home button reparatie kost € 79 ,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief BTW en montagekosten is. Tijdens een home button reparatie wordt de fysieke knop en flex kabel vervangen. De fysieke knop is de home button die u ziet en de flex kabel zit hier achter, de kabel zorgt er voor dat de home button werkt. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een of reparatie. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores