0880040900

iPhone 6s home button

Meld je reparatie aan

Een iPhone 6s home button is erg handig en u maakt er hoogstwaarschijnlijk veel gebruikt van. Denk aan het snel schakelen tussen openstaande vensters, het maken van een screenshot, het ontgrendelen van uw telefoon en nog veel meer. Een val of stoot kan de home button beschadigen en er voor zorgen dat een noodzakelijk is. Hier wordt de iPhone 6s home button vervangen, echter moet u wel rekening mee houden dat de functie van de vingerafdrukscanner niet meer werkt. De home button van een iPhone 6s is namelijk uniek waardoor schade aan een iPhone 6s home button betekent dat de functie van de vingerafdrukscanner weg is. Fixers kan snel en vakkundig uw iPhone 6s home button vervangen.

iPhone 6s home button defect

Wanneer uw iPhone 6s home button niet meer werkt kunt u geen screenshot meer maken, schakelen tussen openstaande vensters, het scherm verkleinen en snel Siri oproepen. Een home button reparatie bij Fixers kan deze oplossen. Let er alleen wel op dat vervanging van de iPhone 6s home button betekent dat u de functie van vingerafdrukscanner niet meer werkt. Een vervangt dus de home button waardoor u weer snel screenshots kan maken, snel kan schakelen tussen openstaande vensters, eenvoudig naar het beginscherm kan en nog veel meer. Wanneer u er niet zeker van bent dat de iPhone 6s home button defect is onderzoeken de monteurs van Fixers kosteloos naar het defect. Wij helpen u graag verder met eerlijk advies en een lekkere bak koffie of thee.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s + home button reparatie

Uw door ervaren monteurs? Een iPhone 6s home button reparatie kost € 79 ,-. Dit is een all-in prijs, dit houdt in dat de prijs inclusief BTW en montagekosten is. Tijdens een home button reparatie wordt de fysieke knop en flex kabel vervangen. De fysieke knop is de home button die u ziet en de flex kabel zit hier achter, de kabel zorgt er voor dat de home button werkt. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een of reparatie. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap