0880040900

iPhone 6s laadconnecter incl. microfoon en hoofdtelefoon aansluiting

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Wat een schrik, bij het pakken van uw OV-jaarkaart valt uw iPhone 6s uit uw zak. De conducteur herkent uw gevoel maar al te goed en ziet gelukkig een opgelucht gezicht wanneer u constateert dat het scherm van de iPhone 6s nog heel is. Daar komt u goed weg. De hele treinreis luistert u relaxed naar muziek, eenmaal thuis hangt u snel uw mobiel aan de oplader. Wat is dat nou, hij laadt niet op, vreemd. Oh nee, de val van uw iPhone 6s op de treinvloer heeft wel degelijk schade veroorzaakt. Geen paniek! Fixers lost dit snel voor u op met een . Met een snelle , de hoogste kwaliteit onderdelen en 3 maanden garantie weet u dat u bij Fixers aan het juiste adres bent.

iPhone 6s problemen die niet direct zichtbaar zijn

We zijn zo gewend dat onze telefoon 24/7 beschikbaar is voor muziek, foto’s maken, bellen, app-en, gamen en nog veel meer, dat het een rampscenario is wanneer de telefoon niet goed functioneert. Problemen veroorzaakt door een val van de iPhone 6s zijn niet altijd direct zichtbaar maar manifesteren zich altijd binnen enkele uren na de val, wanneer u een andere telefoon functionaliteit wilt gebruiken. Voor dit soort situaties heeft Fixers de iPhone 6s laad connector reparatie. Bij deze reparatie worden ook de microfoon en hoofdtelefoon aansluiting vervangen. U bent in één keer van al uw problemen af!

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

iPhone 6s 3-in-1 reparatiekosten

De kosten van een iPhone 6s laadconnector reparatie zijn € 69,- incl. BTW en montagekosten. Alle drie de functies worden vervangen. Wanneer u een kapotte heeft, een kapotte heeft of een defecte , dan vertellen we u vooraf wat de totale reparatiekosten zullen zijn. Zodat uw iPhone 6s na reparatie weer top functioneert! Weet u niet wat u iPhone 6s precies mankeert, dan bieden we u een kosteloos onderzoek aan (m.u.v. waterschade) door één van de Fixers monteurs.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap