0880040900

iPhone 6s lichtsensor

Meld je reparatie aan

Misschien is het u wel overkomen, bent u net uw grootste verhaal aan het vertellen aan uw gesprekspartner hoort u aan de andere kant ‘hallo, hallo, ik hoor je niet!’. Wat blijkt, onbewust heeft u de microfoon uitgezet tijdens het bellen. Zo schakelt het scherm niet meer uit tijdens het bellen. Fijn is dat, net alle moed verzameld om het te vertellen en nu nog een keer. Dit had voorkomen kunnen worden met een . Wanneer het scherm bijvoorbeeld niet automatisch in- en uitschakelt kan het zijn dat de proximity-sensor defect is, oftewel de iPhone 6s lichtsensor. Deze sensor zorgt er eveneens voor dat uw iPhone zelf de helderheid aanpast aan de hoeveelheid licht buiten, tenminste wanneer u deze optie aan heeft staan. Weet u niet zeker of het hier aan ligt? Kies dan alsnog voor Fixers, wij onderzoeken kosteloos naar het defect en zoeken graag naar een oplossing. – ‘We simply make people happy!’.

Het automatisch in- en uitschakelen van het scherm

Een scherm wat bijvoorbeeld niet automatisch uitschakelt kan voor veel irritaties zorgen. Uw wang begint het scherm te bedienen tijdens het bellen, u drukt per ongeluk iemand weg, de microfoon uit of iedereen kan in een keer van het gesprek meegenieten aangezien uw wang het gesprek op luidspreker heeft gezet. Deze zijn te verhelpen, kies er voor om uw lichtsensor te repareren. Uw wang heeft daarna niks meer te zeggen over uw gesprek en kan niet meer uw iPhone 6s bedienen tijdens het bellen. Daarnaast zorgt een iPhone 6s lichtsensor ook voor de helderheid van het scherm, erg fijn wanneer u ’s avonds in bed ligt en het scherm niet op 100% helderheid is ingesteld. Kies daarom voor een zodat u van alle ongemakken af bent en het gebruiksgemak van uw iPhone 6s terughebt.

Kosten iPhone 6s lichtsensor reparatie

Een iPhone 6s lichtsensor reparatie kost € 69 ,-. Dit is een all-in prijs, zo zijn de BTW kosten en de montagekosten in de prijs inbegrepen. Wanneer u niet zeker weet of het de lichtsensor is komen wij daar achter bij onderzoek, onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos. Uw iPhone laten maken door een reparatiespecialist? Kies dan uit een van onze ‘smart services’. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder, ook wanneer u het defect niet weet. Reparatie tarieven zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn, neem dan met ons op. Wist u bijvoorbeeld ook dat wij er zijn voor uw of ? Wij lossen vrijwel elk iPhone probleem op!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores