0880040900

iPhone 6s Plus batterij

Meld je reparatie aan

Denkt u dat uw iPhone 6s Plus batterij defect is? De batterij laadt niet meer goed op en is snel leeg. En u heeft alles al geprobeerd om batterij te besparen? Het is niet uw schuld. Na verloop van tijd kan de kwaliteit van de batterij sterk naar achteren zijn gegaan. Dit kan goed komen door intensief gebruik. Het probleem komt regelmatig voor en is eenvoudig op te lossen, namelijk met een . Hier wordt uw iPhone 6s Plus batterij vervangen en worden verschillende iPhone problemen opgelost.

Het opladen van een iPhone 6s Plus batterij

Een kapotte batterij kan voor verschillende iPhone problemen zorgen. Een iPhone valt snel uit, laadt niet goed op, wordt warm en nog veel meer. Dit kan vervelende gevolgen hebben, wanneer een batterij defect is bestaat de kans dat een batterij dik wordt. Door een chemische reactie kan een batterij opzwellen wat intern voor meer schade kan zorgen. Kies daarom bij batterij problemen voor een iPhone 6s Plus batterij reparatie. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar, zij helpen u graag verder in een van de Fixers Servicepunten om allerlei op te lossen.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus batterij reparatie

Een iPhone 6s Plus batterij reparatie kost € 59,-. Hier wordt de batterij volledig vervangen. Bij Fixers wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 3 maanden garantie. Fixers werkt met all-in prijzen, dat houdt in dat alle reparatietarieven inclusief BTW en montagekosten zijn. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor elke iPhone 6s reparatie, denk aan een of .

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores