0880040900

iPhone 6s Plus home button

Meld je reparatie aan

De home button van een iPhone 6s Plus is waarschijnlijk een van de meest gebruikte knoppen. Met de iPhone 6s Plus home button kunt u het scherm kleiner maken wat erg handig is bij deze iPhone. Daarnaast kunt u uw scherm er mee ontgrendelen, terug naar het beginscherm gaan, een screenshot maken en nog veel meer. Een kan het probleem van een defecte home button oplossen. Let echter wel op! Een iPhone 6s Plus home button reparatie betekent dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Zo is er maar 1 home button voor uw iPhone, deze home button is uniek en niet na te maken. Het is hierdoor niet mogelijk om een vingerafdrukscanner te laten werken bij een iPhone 6s Plus home button reparatie.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6s Plus home button defect

Een defecte iPhone 6s Plus home button kan vervangen worden bij Fixers. Vervanging van een iPhone 6s Plus home button betekent wel dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Maar een kapotte home button is erg vervelend, zo kunt u niet meer snel Siri oproepen, een screenshot maken, snel schakelen tussen openstaande vensters en teruggaan naar het beginscherm. Hier heeft Apple verschillende opties voor alleen vinden velen deze niet prettig werken. Gelukkig biedt Fixers oplossingen voor verschillende . Namelijk een kan het iPhone 6s Plus home button probleem oplossen. De monteurs van Fixers staan 6 dagen in de week klaar voor een iPhone 6s Plus home button reparatie.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus home button reparatie

Uw door ervaren monteurs? Een iPhone 6s Plus home button reparatie kost € 79,-. Tijdens een iPhone 6s Plus home button reparatie wordt de fysieke home button en home button flex kabel vervangen. De flex kabel van de home button zorgt er voor dat de home button ook werkelijk een functie heeft. Kies voor een iPhone 6s Plus reparatie voor Fixers. De Fixers Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een of reparatie. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap