iPhone 6s Plus home button

  De home button van een iPhone 6s Plus is waarschijnlijk een van de meest gebruikte knoppen. Met de iPhone 6s Plus home button kunt u het scherm kleiner maken wat erg handig is bij deze iPhone. Daarnaast kunt u uw scherm er mee ontgrendelen, terug naar het beginscherm gaan, een screenshot maken en nog veel meer. Een kan het probleem van een defecte home button oplossen. Let echter wel op! Een iPhone 6s Plus home button reparatie betekent dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Zo is er maar 1 home button voor uw iPhone, deze home button is uniek en niet na te maken. Het is hierdoor niet mogelijk om een vingerafdrukscanner te laten werken bij een iPhone 6s Plus home button reparatie.

  Kies een apparaat

  iPhone 6s Plus home button defect

  Een defecte iPhone 6s Plus home button kan vervangen worden bij Fixers. Vervanging van een iPhone 6s Plus home button betekent wel dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Maar een kapotte home button is erg vervelend, zo kunt u niet meer snel Siri oproepen, een screenshot maken, snel schakelen tussen openstaande vensters en teruggaan naar het beginscherm. Hier heeft Apple verschillende opties voor alleen vinden velen deze niet prettig werken. Gelukkig biedt Fixers oplossingen voor verschillende . Namelijk een kan het iPhone 6s Plus home button probleem oplossen. De monteurs van Fixers staan 6 dagen in de week klaar voor een iPhone 6s Plus home button reparatie.

  Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

  Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

  Kosten iPhone 6s Plus home button reparatie

  Uw door ervaren monteurs? Een iPhone 6s Plus home button reparatie kost € 79,-. Tijdens een iPhone 6s Plus home button reparatie wordt de fysieke home button en home button flex kabel vervangen. De flex kabel van de home button zorgt er voor dat de home button ook werkelijk een functie heeft. Kies voor een iPhone 6s Plus reparatie voor Fixers. De Fixers Servicepunten zijn verspreid over heel Nederland. Bij elke vestiging wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen, of het nu gaat om een of reparatie. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

  timer
  Vaak binnen 20 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap