0880040900

iPhone 6s Plus lichtsensor

Meld je reparatie aan

Gaat uw scherm tijdens het bellen ook niet meer uit? U sluit per ongeluk steeds gesprekken af en kan de helderheid van het scherm niet meer automatisch instellen. U heeft van alles geprobeerd bij instellingen maar u komt er gewoonweg niet uit. Dit is niet uw schuld! De mogelijkheid bestaat namelijk dat de iPhone 6s Plus lichtsensor defect is. Dit kan verschillende oorzaken hebben, de meest voorkomende oorzaak is een val. Als jij dit probleem ook hebt, kunnen wij het oplossen. Een is namelijk de oplossing voor het probleem. Door een iPhone 6s Plus lichtsensor te vervangen zal de sensor weer werken waardoor de helderheid van het scherm weer zichzelf automatisch kan aanpassen. De functie dat het scherm zich uitschakelt tijdens het bellen zal na reparatie ook werken, hierdoor kan uw wang het scherm niet meer bedienen tijdens het bellen en kunt u ongestuurd urenlang gesprekken hebben over de telefoon.

Het automatisch in- en uitschakelen van het scherm

Een scherm dat niet automatisch uitschakelt tijdens het bellen kan voor verschillende irritaties zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een gesprek die halverwege wordt afgebroken omdat uw wang het gesprek wegdrukt. Deze en irritaties zijn te verhelpen, kies er voor om uw lichtsensor te repareren. Kies voor een zodat u van alle ongemakken af bent en het gebruiksgemak van uw iPhone 6s terughebt.

Kosten iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie

Een iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie kost € … ,-. Fixers hanteert all-in prijzen, dit betekent dat de reparatietarieven inclusief BTW en montagekosten zijn. Bij een iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie wordt eveneens de omgevingsmicrofoon en voorkant camera vervangen. Deze onderdelen zijn elkaar verbonden waardoor het niet mogelijk is om het los te vervangen. Mocht er ook iets zijn met uw omgevingsmicrofoon, dan wordt dit met een iPhone 6s Plus lichtsensor reparatie opgelost. Wanneer u niet zeker weet of de lichtsensor defect is onderzoeken wij dit kosteloos voor u. Onderzoek is bij Fixers kosteloos en zorgt er voor dat u een duidelijk overzicht krijgt van de defecten en de eventuele kosten. Kies uit een van onze ‘smart services’. De monteurs van Fixers staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder, ook wanneer u het defect niet weet. Zo zijn wij er voor vrijwel elke iPhone reparatie, denk aan een , of . Mocht u nog vragen hebben of heeft u meer informatie nodig, neem dan met ons op.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores