0880040900

iPhone 6s Plus mute knop

Meld je reparatie aan

Nu we 24/7 gewend zijn om telefonisch bereikbaar te zijn wil niemand zijn telefoon meer uit zetten, maar een moment van rust is wel erg welkom; ‘s nachts, tijdens een vergadering, in de bioscoop, enzovoort. Gelukkig zit er naast een aan-/uitknop, ook een mute knop op uw iPhone 6s Plus. Zo bent u wel bereikbaar voor appjes of voor het achterlaten van een voicemail, maar wordt u niet gestoord door uw ringtone of piepjes. Wanneer de mute-knop van uw iPhone 6s Plus niet meer werkt is uw enige optie om met de stilte te krijgen. Omslachtig, en even snel switchen van volume is niet mogelijk. Een iPhone 6s Plus mute knop reparatie, vakkundig uitgevoerd door een Fixers monteur, lost uw snel op.

iPhone 6s Plus mute knop reparatie

De monteurs van Fixers staan zes dagen per week voor u klaar om de mute knop van uw iPhone 6s Plus te repareren. Iedere wordt uitgevoerd door onze vakkundige monteurs en met de hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Daarom geven wij 3 maanden garantie op de reparatie van uw iPhone 6s Plus mute knop! Na de reparatie wordt uw iPhone 6s Plus kosteloos volledig nagekeken zodat onze monteurs u met zekerheid een goed werkende iPhone 6s Plus teruggeven. Wanneer er een ander mankement wordt aangetroffen tijdens dit onderzoek, dan wordt u hier eerst van op de hoogte gebracht. De keuze is aan u welke reparatie(s) wordt uitgevoerd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus mute knop reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus mute knop reparatie bedragen € …,-. Bij Fixers werken we altijd met een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW-kosten, de materiaalkosten en de montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Aangezien de volumeknop en de mute knop één onderdeel vormen, worden deze beide tijdens de iPhone 6s Plus mute knop reparatie vervangen. Zo heeft u na de reparatie weer een iPhone 6s Plus waar u alle geluiden naar gewenst volume kan instellen; handmatig met de volumeknoppen of in één handeling met de mute knop. Maakt u dus gerust een keuze uit één van Fixers’s smart services en geniet weer snel van een goed functionerende iPhone 6s Plus!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores