0880040900

iPhone 6s Plus mute knop

Meld je reparatie aan

Nu we 24/7 gewend zijn om telefonisch bereikbaar te zijn wil niemand zijn telefoon meer uit zetten, maar een moment van rust is wel erg welkom; ‘s nachts, tijdens een vergadering, in de bioscoop, enzovoort. Gelukkig zit er naast een aan-/uitknop, ook een mute knop op uw iPhone 6s Plus. Zo bent u wel bereikbaar voor appjes of voor het achterlaten van een voicemail, maar wordt u niet gestoord door uw ringtone of piepjes. Wanneer de mute-knop van uw iPhone 6s Plus niet meer werkt is uw enige optie om met de stilte te krijgen. Omslachtig, en even snel switchen van volume is niet mogelijk. Een iPhone 6s Plus mute knop reparatie, vakkundig uitgevoerd door een Fixers monteur, lost uw snel op.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6s Plus mute knop reparatie

De monteurs van Fixers staan zes dagen per week voor u klaar om de mute knop van uw iPhone 6s Plus te repareren. Iedere wordt uitgevoerd door onze vakkundige monteurs en met de hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Daarom geven wij 3 maanden garantie op de reparatie van uw iPhone 6s Plus mute knop! Na de reparatie wordt uw iPhone 6s Plus kosteloos volledig nagekeken zodat onze monteurs u met zekerheid een goed werkende iPhone 6s Plus teruggeven. Wanneer er een ander mankement wordt aangetroffen tijdens dit onderzoek, dan wordt u hier eerst van op de hoogte gebracht. De keuze is aan u welke reparatie(s) wordt uitgevoerd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus mute knop reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus mute knop reparatie bedragen € …,-. Bij Fixers werken we altijd met een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW-kosten, de materiaalkosten en de montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Aangezien de volumeknop en de mute knop één onderdeel vormen, worden deze beide tijdens de iPhone 6s Plus mute knop reparatie vervangen. Zo heeft u na de reparatie weer een iPhone 6s Plus waar u alle geluiden naar gewenst volume kan instellen; handmatig met de volumeknoppen of in één handeling met de mute knop. Maakt u dus gerust een keuze uit één van Fixers’s smart services en geniet weer snel van een goed functionerende iPhone 6s Plus!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1112 reviews op trustpilot
Robert Jansen
26 januari 2021
Batterij MC book vervangen

Batterij MC book vervangen. Netjes geholpen. Correcte info via link.

Ted Groen
26 januari 2021
Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n…

Binnen 24 uur nieuwe accu voor m'n laptop 13 " pro mid 2014 gemonteerd en afgeleverd. Kan weer 4 jaar mee. Prestatie kon door Amax niet worden geleverd. Zo krijg je tevrede klanten en een prima mond- op mondreklame. Bedankt Ted

Marco
25 januari 2021
Mijn IPhone scherm was eruit...

Mijn IPhone scherm was uit mijn telefoon gesprongen tijdens de vakantie, meteen na de vakantie langs Fixers en werd meteen super goed en netjes geholpen. Heb nu een nieuw scherm en een nieuwe batterij gekregen, alles werkt weer naar behoren! Super blij met de snelle en nette service die mij verleend is, mijn IPhone is in perfecte staat terug gegeven aan mij en kon geen betere service wensen!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap