0880040900

iPhone 6s Plus oorluidspreker

Meld je reparatie aan

Het is fantastisch hoeveel functionaliteiten een iPhone 6s Plus heeft, maar de belangrijkste functionaliteit blijft toch bellen (of facetime-en). Wanneer u uw iPhone 6s Plus heeft laten vallen of te lang bent doorgelopen met schade waardoor er vuil in is gekomen of gewoon door pech, kan de iPhone 6s Plus oorluidspreker defect raken. Dit is eenvoudig te herkennen want u kan uw gesprekspartner niet horen. Gelukkig staan de monteurs van Fixers zes dagen voor u klaar om al uw op te lossen. Uw iPhone 6s Plus wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit materialen en met 3 maanden garantie!

iPhone 6s Plus oorluidspreker reparatie

Bellen met een defecte iPhone 6s Plus oorluidspreker is bijna onmogelijk wanneer u uw gesprekspartner niet kunt verstaan. De enige mogelijkheid is nog om te bellen met de luidspreker of door gebruik te maken van een koptelefoon. Hoort u geen ringtone, kunt u geen muziek afluisteren of kan uw gesprekspartner u niet verstaan maar u uw gesprekspartner wel, dan ligt het probleem niet aan de oorluidspreker. Kijkt u dan eens bij ons ‘’ overzicht. Ook bent u van harte welkom bij Fixers voor een kosteloos onderzoek (m.u.v. ). Na het onderzoek vertelt de Fixers monteur u precies welke iPhone functionaliteiten niet werken en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wat u laat maken is aan u. Bij Fixers krijgt u top service, zonder nare verrassingen achteraf! Voor een iPhone 6s Plus oorluidspreker reparatie bent u dus bij Fixers aan het juiste adres.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten reparatie iPhone 6s Plus oorluidspreker

De reparatiekosten voor de iPhone 6s Plus oorluidspreker bedragen € 49,-. Een all-in prijs, dus inclusief montagekosten, reparatiekosten en BTW. De reparatie wordt afgesloten met een kosteloze controle van alle iPhone functionaliteiten. Mochten er mankementen worden geconstateerd door de Fixers monteur, dan krijgt u de keus of u ook deze uit wil laten voeren. Vooraf vertellen wij u hoe lang de reparatie gaat duren en bent u op de hoogte van de prijs. Zodat er achteraf slechts één verrassing is; uw iPhone 6s Plus functioneert weer top! Maak dus vandaag nog een keuze uit één van onze smart services!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores