0880040900

iPhone 6s Plus speaker

Meld je reparatie aan

Wanneer u graag muziek luistert terwijl u in bad ligt of telefoneert in de auto zonder carkit, dan kan het niet anders of u maakt regelmatig gebruik van de iPhone 6s Plus speaker. De speaker functie is ook ideaal wanneer u met meerdere mensen tegelijk een telefoongesprek wil voeren. Best een probleem dus wanneer de iPhone 6s Plus speaker niet defect is. Geen probleem, want de monteurs van Fixers staan zes dagen per week voor al uw klaar. Ieder filiaal beschikt over ruime parkeergelegenheid en of u kunt gebruik maken van één van de andere Fixers services. Ongeacht uw service keuze, u krijgt 3 maanden garantie op uw iPhone 6s Plus speaker reparatie!

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6s Plus speaker reparatie

Een kapotte iPhone 6s Plus speaker is direct duidelijk, ontstaan door een val of een onverklaarbare reden. Om zeker te weten dat dit het enige probleem is dat uw iPhone 6s Plus ervaart, voert de monteur van Fixers altijd kosteloos een volledig onderzoek uit (m.u.v. waterschade). Eventuele andere defecten worden vooraf gecommuniceerd. Bij een iPhone 6s Plus speaker reparatie wordt de oude speaker verwijderd en vervangen voor een originele nieuwe speaker. Een kleine reparatie die zorgt voor de terugkeer van veel gebruikersgemak. Bij deze reparatie is klaar-terwijl-u-wacht van toepassing wanneer u gebruik maakt van een en uiteraard van 3 maanden garantie.

Kosten iPhone 6s Plus speaker reparatie

Het vervangen van een iPhone 6s Plus speaker kost € 69,-. Bij Fixers heeft iedere een all-in prijs. Dit betekent dat in deze prijs de BTW kosten, de montagekosten, de originele materialen, het gratis onderzoek en de 3 maanden garantie zijn inbegrepen. Zo kunnen wij garanderen dat al onze klanten tevreden Fixers verlaten en niet voor verrassingen zijn komen te staan. Dus heeft een iPhone 6s Plus met een probleem? Neem dan vandaag nog met ons op!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1090 reviews op trustpilot
Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Cheyenne Ramidjan
14 januari 2021
Top!

Top! Hele snelle service en duidelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap