iPhone 6s Plus speaker

  Wanneer u graag muziek luistert terwijl u in bad ligt of telefoneert in de auto zonder carkit, dan kan het niet anders of u maakt regelmatig gebruik van de iPhone 6s Plus speaker. De speaker functie is ook ideaal wanneer u met meerdere mensen tegelijk een telefoongesprek wil voeren. Best een probleem dus wanneer de iPhone 6s Plus speaker niet defect is. Geen probleem, want de monteurs van Fixers staan zes dagen per week voor al uw klaar. Ieder filiaal beschikt over ruime parkeergelegenheid en of u kunt gebruik maken van één van de andere Fixers services. Ongeacht uw service keuze, u krijgt 12 maanden garantie op uw iPhone 6s Plus speaker reparatie!

  Meld hier je reparatie aan

  iPhone 6s Plus speaker reparatie

  Een kapotte iPhone 6s Plus speaker is direct duidelijk, ontstaan door een val of een onverklaarbare reden. Om zeker te weten dat dit het enige probleem is dat uw iPhone 6s Plus ervaart, voert de monteur van Fixers altijd kosteloos een volledig onderzoek uit (m.u.v. waterschade). Eventuele andere defecten worden vooraf gecommuniceerd. Bij een iPhone 6s Plus speaker reparatie wordt de oude speaker verwijderd en vervangen voor een originele nieuwe speaker. Een kleine reparatie die zorgt voor de terugkeer van veel gebruikersgemak. Bij deze reparatie is klaar-terwijl-u-wacht van toepassing wanneer u gebruik maakt van een en uiteraard van 12 maanden garantie.

  Kosten iPhone 6s Plus speaker reparatie

  Het vervangen van een iPhone 6s Plus speaker kost € 69,-. Bij Fixers heeft iedere een all-in prijs. Dit betekent dat in deze prijs de BTW kosten, de montagekosten, de originele materialen, het gratis onderzoek en de 12 maanden garantie zijn inbegrepen. Zo kunnen wij garanderen dat al onze klanten tevreden Fixers verlaten en niet voor verrassingen zijn komen te staan. Dus heeft een iPhone 6s Plus met een probleem? Neem dan vandaag nog met ons op!

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap