0880040900

iPhone 6s Plus volumeknop

Meld je reparatie aan

Wanneer u de bus instapt wilt u het volume van uw iPhone 6s Plus reduceren, want niet iedereen hoeft van uw muziek mee te genieten. Wanneer u met uw vriendin belt tijdens het koken, wilt u het volume juist harder kunnen zetten. Normaliter allemaal geen probleem want er zit een volumeknop op uw iPhone 6s Plus. Echter door het klem zitten van de telefoon in uw broekzak, door een val of gewoon door pech, kan de iPhone 6s Plus volumeknop defect raken. Gelukkig staan de Fixers monteurs zes dagen per week voor u klaar in één van de zes of via één van onze andere smart services. Voor iedere worden de hoogste kwaliteit onderdelen gebruikt en geven wij 3 maanden garantie.

Meld hier je reparatie aan

iPhone 6s Plus volumeknop reparatie

Bij een iPhone 6s Plus volumeknop reparatie wordt niet alleen de volumeknop vervangen. Aan de volumeknop zit namelijk een flex-kabel bevestigd. Tevens zijn de aan en uit knop en de mute-knop gekoppeld. Al deze onderdelen worden vervangen tijdens één reparatie. Na de reparatie wordt uw iPhone 6s Plus kosteloos gecontroleerd. Wanneer er andere worden geconstateerd krijgt u vooraf de keuze of u dit wilt laten repareren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij zijn pas blij wanneer u blij bent en weer kunt genieten van alle iPhone functionaliteiten.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus volumeknop reparatie

De kosten van een iPhone 6s Plus volumeknop reparatie bedragen € …,-. Dit is een all-in prijs, dus inclusief montagekosten, reparatiekosten en BTW. U kunt uw in één van onze filialen, waar geldt klaar-terwijl-u-wacht, of gebruik maken van één van de andere smart services. Uiteraard worden de hoogste kwaliteit materialen gebruikt en van welke smart service u ook gebruik maakt, zodra uw iPhone 6s Plus weer in uw bezit is heeft u 3 maanden garantie op de iPhone 6s Plus volumeknop en gekoppelde onderdelen. Dus maak vandaag nog een afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1096 reviews op trustpilot
Paul
19 januari 2021
Goede service

Goede service, en zeer snelle afhandeling. Ik weet nu waar ik voortaan moet zijn voor problemen aan mijn service van mijn iPhone, iPad en imacbook

Maurice Wildeman
19 januari 2021
Snel en correcte afhandeling reparatie

Scherm van mijn iPhone XR was behoorlijk beschadigd. Zaterdag begin van de middag afgeleverd. Medewerker Kourosh gaf aan te proberen deze op de dag zelf te repareren. Werd gebeld dat het toch niet zou lukken en dat het maandag klaar zou zijn. Op tijd gecommuniceerd en afspraken nagekomen. Bij ophalen screen protector aangeschaft en deze werd ook zonder te vragen perfect aangebracht. Perfect en professionele service.

Pim
18 januari 2021
Snel en goede service

Op donderdag mijn iPad met een barst in het scherm afgeleverd. Het bleek een fout te zijn van Apple waardoor die barst erin is gekomen. Toen kreeg ik zaterdagochtend al bericht dat ik de iPad op kon halen, maandag langs geweest en ik kreeg op kosten van Apple een nieuwe iPad. Wat een top service en super snel werk!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap