0880040900

iPhone 6s Plus waterschade onderzoek

Meld je reparatie aan

Heeft u zojuist uw telefoon laten vallen in het water? Wij raden dan wel aan om het toestel gelijk uit te schakelen mocht de telefoon nog aanstaan. Zet uw telefoon ook niet aan, dan kan er namelijk kortsluiting ontstaan. U kon er niks aan doen! Iemand stootte u aan en toen gleed uw iPhone uit jou handen. Het is niet uw schuld! Waterschade is een van de meest voorkomende schades van een smartphone. Het is ook erg vervelende schade die op lange termijn voor onomkeerbare schade kan zorgen. Maar Fixers heeft de oplossing gevonden. Namelijk een waterschade onderzoek! Hier wordt alle iPhone 6s Plus waterschade uit het toestel verwijderd. Vervolgens worden alle functionaliteiten getest en kan uw telefoon gelijk gerepareerd worden mocht dit nodig zijn.

Het drogingsproces van een iPhone 6s Plus

Het drogingsproces van een iPhone 6s Plus neemt 24 uur in beslag. Wanneer er geen waterschade onderzoek wordt uitgevoerd kan dit op lange termijn voor verschillende zorgen. Voorkom dit met een waterschade onderzoek! Zo reinigen wij uw iPhone en onderzoeken wij of er eventuele defecten zijn ontstaan. Mocht er eventueel defecten zijn ontstaan dankzij waterschade kunnen de monteurs snel en vakkundig een uitvoeren. Zo brengt Fixers uw iPhone weer terug in originele staat. Dan ben u er van verzekerd dat u een geruime tijd plezier hebt van uw telefoon.

Uw iPhone op een Fixers locatie laten repareren?

Fixers heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in , , en . Daarnaast blijft Fixers groeien en komen er steeds meer Fixers Stores bij! Volg ons op en en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 6s Plus waterschade onderzoek

Een iPhone 6s Plus waterschade onderzoek kost € 29,-. Uw toestel wordt bij een waterschade onderzoek chemisch gereinigd. De hele iPhone 6s Plus wordt gedemonteerd, alle losse onderdelen worden vervolgens gereinigd en gedroogd. Wanneer alle onderdelen zijn gecontroleerd worden alle onderdelen weer gemonteerd zodat de functionaliteiten van een iPhone getest kunnen worden. Mocht er eventueel een nodig zijn dan wordt dit van tevoren besproken. Een reparatie wordt pas uitgevoerd na akkoord, zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan. Fixers is er voor vrijwel elke reparatie, denk aan een , of reparatie. Kom bij waterschade langs bij Fixers! Wij helpen u graag verder -‘We simply make people happy!’, kom langs of kies uit een van onze smart services.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores